SunExpress'ten gereksiz bir kampanya daha

SunExpress'ten gereksiz bir kampanya daha

Artan bilet fiyatları ve uçakta suyun bile parayla satılması nedeniyle eleştirilen SunExpress, REWE ile anlaşarak, gurbetçilere dönüşten önce online market alışverişi yapma kampanyası başlattı.

FRANKFURT - THY ve Lufthansa ortak kuruluşu SunExpress, Alman marketler zinciri REWE ile anlaşarak seyahat dönüşünde market alışverişi yapma kampanyası başlattı.

Yolcularına dönüş uçuşlarından önce online market alışverişi yapma kampanyası çerçevesinde yapılan alışverişler, yolcuların seçtikleri tarih ve saatte adreslerine teslim ediliyor. SunExpress daha önce de bazı uçaklarını çizgi film karakterleri figürleriyle boyamıştı.

Dünyanın en gereksiz kampanyası

Kampanya ile ilgili ARTI49'a konuşan CHP Parti Meclisi Üyesi Emre Çam, yurt dışındaki vatandaşların uçağa binmeden önce alışveriş yapmaya değil, düşük fiyatlı uçak bileti almaya ihtiyacı olduğunu belirterek, "Hükümet, uçak biletlerinde indirim yapma sözü vermişti ancak tutmadı. Bu bir kampanya bile değil, olsa olsa REWE internet alışveriş sisteminin reklamıdır.  THY ve SunExpress yöneticileri gerçekten gurbetçiyi düşünüyorlarsa, yaz aylarında fahiş fiyatlarla satılan uçak biletleriyle ilgili adım atsınlar. SunExpress uçağında bir şişe su bile 19 liraya satılıyor. Biz halkın dertlerine çözüm bulmaya çalışıyoruz. Vatandaşı böyle sanal gündemlerle meşgul etmesinler" diye konuştu. 

THY ortaklığı bulunan SunExpress şirketinde dağıtılan dergilerde, İstanbul seçimleri öncesinde AKP adayı Binali Yıldırım'ın reklamı yapılmıştı. 

HABERE YORUM KAT