Stefan Kuntz: Ayağımız yere basmalı

Stefan Kuntz: Ayağımız yere basmalı

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Cebelitarık'ı 6-0 mağlup ettiğimiz maçın ardından açıklamalarda bulundu.

A Milli Takımımızın Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Cebelitarık’ı 6-0 yenerek Dünya Kupası Avrupa Elemeleri grubunda ikinci sıraya yükselmemizin ardından açıklamalar yaptı. İşte Kuntz’un sözleri…

”MERT GOLÜNÜ ATTI, RIDVAN ASİSTİNİ YAPTI”

“Ben oyuncularımda gurur duyuyorum. Onları saha kenarından izlemek büyük keyifti. Her şeyi denedik! Yerden ortalar, havadan ortalar ve bazen geri çekilerek rakibin açık vermesini denedik. Kimi zaman geriye çekildik, arkada pozisyon bulmak adına. Bugün her şeyi yaptık. Oyunun yönünü değiştirecek hamleler yaptık. İkinci yarı Rıdvan’ın hücum kalitesinde bize katkı sağlayacağını planladık. Mert golünü attı. Rıdvan asistlerini yaptı.”

“SAKİN OLMALIYIZ!”

“Aslında ben saha içine odaklanmıştım. Norveç maçını yanımdaki arkadaş takip ediyordu daha çok, saha içindeki de motive ediyordu. Maç bittikten sonra sosyal medyaya baktım ve gördüm. Şunu söylemek gerekiyor, sakin olmamız gerekiyor, ayağımız yere basmalı! Bugün mümkün olduğu kadar çok sayıda gol atarsak yaptığımız işin anlamı olacağı konusunda karar vermiştik. Yolun sonu değil, Norveç değil hangi takım olursa işini zorlaştıracağız demiştik. Bu kararı da dışa vurdular. Takımımın zihniyetini de görmüş oldum bu yönde.”

”YUSUF YAZICI DAHA FAZLA DAKİKA BULMALI”

“Oyuncu seçimlerimize çeşitli sebepler etki ediyor. Kaç dakika oynadıkları, hangi mevkide oynadıkları gibi konular önemli. Yusuf Yazıcı mart ayında bize yardımcı olmak istiyorsa kulübünde daha fazla dakika bulmalı.”

KAYNAK: SÖZCÜ

HABERE YORUM KAT