Snoop Dogg'dan flaş Hessen yatırımı!

Snoop Dogg'dan flaş Hessen yatırımı!

ABD'li rapçi, Casa Verde Capital fonuyla, Benedikt ve Jakob Sons kardeşler tarafından yönetilen yeni kurulan şirkete milyonlarca yatırım yapıyor. Üreticiler ve eczaneler arasında bir platformdur ve tıbbi esrar tedarik eder

Snoop Dogg'un Super Bowl'da sahne arkasında ot içerken görüntülenmesinden birkaç gün sonra, ABD'li rapçinin bir Hessen esrar şirketine milyonlarca yatırım yaptığı öğrenildi. Bu planlı bir PR darbesi değildi. Benedikt Sons, "Bu bir tesadüftü, ama tabii ki iyi bir zamanlamaydı" diyor ve gülüyor. 33 yaşındaki oyuncu bugün Frankfurt'un Westend semtindeki ofislerinden birinde oturuyor. Kardeşi Jakob ile birlikte beş yıl önce Cansativa adlı start-up'ı kurdu.

Sons, "Üreticiler ve eczaneler arasında bir platformuz ve eczanelere tıbbi esrarı doğrudan Mörfelden-Walldorf'taki depomuzdan tedarik ediyoruz" diyor. Cansativa'ya göre, 2017'den beri yasal olan tıbbi kenevir pazarında Almanya'nın en büyük şirketlerinden biridir. Sons, "2021'de sekiz haneli bir ciroya ulaştık" diye vurguluyor.

Şirket şu anda üç yatırımcıdan toplam 13 milyon euro aldı: bunun çoğunluğu, Snoop Dogg'un 2015 yılında kurduğu ve o zamandan beri dünya çapında esrar şirketlerine yatırım yaptığı Casa Verde Capital fonundan geliyor. 

Artı49
Fotoğraf:Flickr

HABERE YORUM KAT