Skandal olay! Eski Manken Gizem Akbaş eski sevgilisi tarafından darp edildi

Skandal olay! Eski Manken Gizem Akbaş eski sevgilisi tarafından darp edildi

Eski manken Gizem Akbaş, Beşiktaş'ta bir gece kulübüne eğlenmeye giderken eski sevgilisi Mücahit İsmail Ayta tarafından darp edildi.

Manken Gizem Akbaş, 6 ay önce sevgilisinden ayrıldı. Takıntılı eski sevgili bunu kabul etmedi.  Tehditler hakarete, hakaretler de yerini şiddete bıraktı. Psikopat sevgili genç kadını Beşiktaş'taki bir gece kulübünde öldüresiye dövdü! Sonra da hiçbir şey olmamış gibi tatile çıkıp, poz verdi...

Eski manket Beşiktaş'ın göbeğinde ünlü bir gece kulübünde acımasızca darp edildi.

HAKARET, ŞİDDET, TEHDİT
Sabah'ta yer alan habere göre manken Gizem Akbaş, Mücahit İsmail Ay'la bir süre birlikteli yaşadı; ancak şiddet nedeniyle ondan ayrıldı. İsmail Ay durumu kabullenemedi. Önce hakaret, sonra küfür ardından tehditler savurdu.

ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ
Genç kadın bunun üzerine uzaklaştırma kararı aldırdı. Ama takıntılı eski sevgili onun peşini bırakmadı. Gizem Akbaş geçtiğimiz Cuma günü Beşiktaş'ta bir mekâna gitti. Eski psikopat sevgili sosyal medya hesabından nereye gittiğini öğrendi. Mekana geldi ve burada Gizem Akbaş'ı öldüresiye darp etti!

ACIMASIZCA DARP ETTİ                                                                        Dehşet anları Gizem Akbaş'ın mekândan dışarı çıkmasıyla başladı. Hızla yanına gelen psikopat eski sevgili önce yüzüne çok sert bir yumruk attı. Hızını alamadı genç kadını acımasızca darp etmeye devam etti.Acılar içinde yere yığılan genç kadına merhametsizce tekme attı. Aldığı darbelerle yaralanan Gizem Akbaş hastaneye kaldırıldı. Burnunda kırık, gözünde morluklar vardı.

İFADE VERMEDEN TATİLE GİTTİ 
Acımasız adam Gizem Akbaş'ı öldüresiye dövdükten sonra olay yerinden ayrıldı. Karakola ifade vermeye gitmek yerine Bodrum'da tatili tercih etti. Şu anda hala tatilde olan psikopat adamın dışarıda elini kolunu sallayarak dolaşmasına isyan eden Gizem Akbaş, bu durumdan oldukça tedirgin.

"HER AN ÖLDÜREBİLİR"
Genç kadın saldırganın bir an önce yakalanmasını istiyor ve şöyle ekliyor: Her an bir yerden karşıma çıkıp beni öldürebilir! 

Olayla ilgili açıklamada bulunan Manken Gizem Akbaş, "Yaklaşık bir yıl önce beni aldattığı için ayrılma kararı aldım. Bunu bir türlü kabullenmedi. Sürekli şiddete başvurdu. 'Benden ayrılamazsın' diyordu. Şikayetçi oldum, hakkında uzaklaştırma kararı çıkardım. Buna rağmen beni sosyal medya paylaşımlarımdan görüp olay günü bulunduğum mekana gelmiş. Yumrukladı. Yere düştüm, şaçımdan tutup tekmeler savurmaya başladı. Acımasızca vurdu. Şikayetçi oldum. fadesi bile alınmadan Bodrum'a tatile gitti. Ben bu acı içindeyken şimdi onun yaptığı yanına kaldı." dedi.

"EN AĞIR CEZAYI ALSIN İSTİYORUM"
Sabah'ta yer alan habere göre, "Bu yaptığının onun yanına kalmasını istemiyorum" diyen Gizem Akbaş, "Polise gidip şikayetçi oldum. Görüntüler ortada hiçbir sebep yokken karşıma çıkıp beni öldüresiye darp etti. En ağır şekilde cezalandırılsın adalet yerini bulun istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT