Sharon Stone'dan yıllar sonra gelen itiraf: Kendisini sekse zorlayan yapımcıyı ifşa etti

Sharon Stone'dan yıllar sonra gelen itiraf: Kendisini sekse zorlayan yapımcıyı ifşa etti

Hollywood yıldızı Sharon Stone, daha önce yazdığı kitabında da kendisini William Baldwin'le seks yapmaya zorladığını iddia ettiği ismi yıllar sonra açıkladı. Stone'un çıkışının ardından Baldwin'den de açıklama geldi. İşte detaylar...

Amerikalı film yıldızı Sharon Stone, 1993 yılında "Sliver" filmi çekimleri sırasında, film yapımcısı tarafından rol arkadaşı William Baldwin'le seks yapması konusunda zorlandığını iddia etti.

Konuyu, 2021 yılında yazdığı "The Beauty Of Living Twice" adlı kitabında da işleyen Stone, yapımcının bunu "Baldwin'in oyunculuk performansının gelişmesi" bahanesiyle dayattığını ileri sürüyor.

İSMİNİ AÇIKLADI

Daha önceki açıklamalarında yapımcının adını vermeyen dünya yıldızı, katıldığı bir podcast programında söz konusu ismi açıkladı. Kendisini rol arkadaşı Baldwin'le seks yapmaya zorlayan kişinin 2019'da ölen Hollywood patronu Robert Evans olduğunu iddia etti.

Stone şunları söyledi:

"Evans ofisinde güneş gözlükleriyle dolaşıyordu ve Ava Gardner'la yattığını, benim de Billy Baldwin'le yatmam gerektiğini, çünkü o zaman performansının daha iyi olacağını söyledi. Bana Billy ile yatarsam, ekranda iyi bir kimyamız olacağını ve filmi kurtaracağımızı söyledi. Çok gergindim ve ona göre Baldwin'le yatıp işleri yoluna koyacak gerçek bir aktris değildim..."

William Baldwin ise sosyal paylaşım ağı X'te, "Hala bana aşık mı yoksa bunca yıl sonra onun tekliflerini reddettiğim için hala incinmiş durumda mı?" diyerek çarpıcı bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama:

"Sharon Stone'un bunca yıl sonra neden benden bahsetmeye devam ettiğinden emin değilim. Hâlâ bana aşık mı yoksa bunca yıl sonra onun tekliflerini geri çevirdiğim için hâlâ kırgın mı?

New York'a dönerken MGM Grand uçağımızda onlarla karşılaştıktan bir gün sonra kankası Janice Dickinson'a 'Onu kendime öyle bir aşık edeceğim ki, başı dönecek' dedi mi?

Onun hakkında başını döndürecek kadar çok kirli işim var ama sessiz kaldım.

Bob Evans ile yaptığım ve Sharon'ı öpmek zorunda kalmamak için aşağıdaki fotoğraftaki son seks sahnesinin koreografisini yapmama izin vermesi için yalvardığım görüşmenin hikayesi tam bir efsane.

Acaba bir kitap yazıp Sharon'la ilgili pek çok rahatsız edici, sapıkça ve profesyonelliğe aykırı hikâyeyi anlatmalı mıyım?

Eğlenceli olabilir."

Baldwin'in sözünü ettiği fotoğraf:

gifqljybkaedbjy.jpeg

ARTI49

HABERE YORUM KAT