Seren Serengil'den Şeyma Subaşına sert sözler! Allah'ın kenar mahalle dilberi...

Seren Serengil'den Şeyma Subaşına sert sözler! Allah'ın kenar mahalle dilberi...

Seren Serengil, Türk basınına " Sizinle işim olmaz, bir b.k bilmiyorsunuz " diyen Şeyma Subaşı’na sert sözler söyledi.

Takvim'de yer alan habere göre; Sunuculuğunu üstlendiği programda açıklamada bulunan Seren Serengil, Subaşı için “Allah'ın kenar mahalle dilberi, kutu açmaya gelip başkasıyla evli adamdan hamile kaldın” ifadelerini kullandı. Serengil’in açıklaması kısa süre içinde gündem oldu. İşte ünlü sunucu Seren Serengil’in dikkat çeken o açıklaması…

Uzun zamandır yurt dışında yaşayan Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisinden evlilik teklifi aldığı anları sosyal medya hesabında paylaşmıştı.

Tektaşıyla da fotoğraf paylaşmayı ihmal etmeyen Subaşı, yüzüğü hakkında çıkan marka ve fiyat haberlerine sitem ederek basın mensuplarına Sizinle işim olmaz, bir b.k bilmiyorsunuz" ifadelerini kullanmıştı.

Seren Serengil, sunuculuğunu üstlendiği programda Şeyma Subaşı hakkında açıklamalarda bulundu. Subaşı'na ateş püsküren Serengil, şu ifadeleri kullandı:

"KENDİNİ BİR HALT ZANNETTİRDİNİZ"

"Türk basını aldınız mı cevabınızı Allah'ın kenar mahalle dilberine kutu açan bir kızı, kutu açmaya gelip de başkasıyla evliyken hamile kalan, defalarca kez yarışmalara gidip ünlü olmaya çalışmış, hiçbir mesleği olmayan bir kızı aylardır işliyorsunuz. Buna kendini bir halt zannettirdiniz"

Ünlü sunucu ve şarkıcı Seren Serengil, sözlerini şöyle sürdürdü: "İyi ki Mısır sınırları içerisinde girdi de kurtulduk yoksa burada evli adam kalmazdı, şimdi de Mısır'dakiler düşünsün"

NE OLMUŞTU?

Türk basınını hedef alan Şeyma Subaşı, "Bir cevap vermemem lazım ama her şeyi bildiğini sanan ancak bir şey bilmeyen basın bunu hak ediyor" diyerek şunları söylemişti:

"Eğer yüzüğün fiyatını dolar olarak yazsaydınız belki bir tık yaklaşırdınız, ayrıca o söylediğiniz marka da değil. Harry Winston hadi şimdi doğru fiyatı bulup yazmaya çalışın.

Ah pardon ne kadar temiz olduğuna ve kaç karat olduğundan da emin olun. Hani siz daha iyi bilirsiniz sonuçta benim hakkımda her şeyi. Hadi bakalım yeni rakam bekliyorum"

HABERE YORUM KAT