Seren Serengil'den Seda Sayan ve Gülben Ergen'e olay sözler!

Seren Serengil'den Seda Sayan ve Gülben Ergen'e olay sözler!

Seren Serengil, yıldızının bir türlü barışmadığı Gülben Ergen ve Seda Sayan'ı hedef aldı. İki ünlü ismi konserlerine insan toplamakla suçlayarak "Toplama insanlarla konser verdiler. İnsanlar kendi cebinden para vererek konsere gitmediler.'' dedi

Şimdilerde Beyaz TV’deki Söylemezsem Olmaz programının yanı sıra kendi markasını çıkaran Seren Serengil, önceki gün Nişantaşı’nda bir güzellik merkezinden çıkarken objektiflere takıldı. Yeni işinden bahseden Serengil, Seda Sayan ve Gülben Ergen‘i hedef alarak sert ifadeler kullandı.

 İş yaşamına atılmaya hazırlanan ve yanında 30 kadına iş olanağı tanıyarak istihdam sağlayacağını belirten Seren Serengil, “Özel olarak yapılan ayakkabılar satacağız. 8 bine de 10 bine de ayakkabı satacağız. Bunlar sınırlı imalat olacak ama daha uygun fabrikasyon ürünlerimiz de vitrinde yer alacak” ifadelerini kullandı.

Serengil öte yandan Seda Sayan’ın, geçtiğimiz günlerde kendi televizyon yayınında “Sen kimsin kolpacı? Sen misin hasta olan?” sözleriyle kendisini hedef aldığı iddialarıyla alakalı sorular üstüne “Benim Seda Sayan’la bir ilgim yok. O sözler benim için söylenmedi” yanıtını verdi.

KAYNAK: HABERLER.COM

HABERE YORUM KAT