Seren Serengil'den çok konuşulacak iddia! 'Kenan Doğulu Covid olduğu halde konser verdi'

Seren Serengil'den çok konuşulacak iddia! 'Kenan Doğulu Covid olduğu halde konser verdi'

"Söylemezsem Olmaz" programında sunuculuk yapan Seren Serengil, Kenan Doğulu'nun Covid 19'a yakalandığı, buna rağmen sahneye çıktığını öne sürdü.

Beyaz TV'de bugün yeni sezona start veren Söylemezsem Olmaz magazin programının sunucularından Seren Serengil, çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Serengil, ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun koronavirüse yakalandığını ve Covid pozitif olduğu halde sahneye çıkıp yüzlerce kişiyi riske attığını ileri sürdü.

Seren Serengil ''Eğer covid pozitifse çok büyük bir tehlike oradaki herkesin karantinaya alınması lazım, eğer covidse çıkmaması gerekiyordu,bu çok ciddi bir durum aslında farkında değilsiniz ama alttan altta büyüyen bir şey var, o yüzden de umarım doğru değildir ama ben Kenan Doğulu'nun bir covid testi yaptırıp hepimize göstermesini istiyorum.'' ifadelerini kullandı.

 

 

Serengil, Kenan Doğulu'nun yüzlerce izleyicisini ve hayranını, ekip ve çalışma arkadaşlarını, müzisyenleri riske atacak biri olmadığını düşündüğünü ifade ettiği açıklamasında, konser anlaşmasını iptel edememiş olabileceğini ama yine de bu davranışın hiç yerinde bir karar olmadığını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT