Seren Serengil acımadı Gülben Ergen’i yerden yere vurdu

Seren Serengil acımadı Gülben Ergen’i yerden yere vurdu

Seren Serengil acımadı Gülben Ergen hakkında yaptığı yorum sosyal medyada olay oldu.

 Bir sosyal medya hesabında yer alan Seda Sayan'ın fotoğrafının altına yorum yapan Serengil, Gülben Ergen için sarf ettiği sözlerle dikkat çekti. Seda Sayan'ın yaşına göre iyi bir görünüme sahip olduğunu dile getiren Serengil, yıldızının bir türlü barışmadığı Gülben Ergen'i adeta yerden yere vurdu. İşte Seren Serengil'in o yorumu...

Açıklamaları ve photoshop uyguladığı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ünlü sunucu ve şarkıcı Seren Serengil, bu kez Gülben Ergen hakkında yaptığı yorumla dikkat çekti.

Takvim'de yer alan habere göre; Seren Serengil, bir sosyal medya hesabında yer alan Seda Sayan'ın fotoğrafının altına yaptığı yorumla dikkat çekti.

Seda Sayan'ın yaşına göre iyi bir görünüme sahip olduğunu dile getiren ünlü sunucu, yıldızının bir türlü barışmadığı Gülben Ergen'i photoshop yapmakla suçladı.

serengill.jpg

Serengil, söz konusu yorumunda "Bu kadın 60 yaşında, yaşına göre iyi. Sen Gülben'in son plaj görüntülerini gördün mü? Asfalt ağlıyor... Tabi şimdi photoshoplu resimler yapıp paylaşıyor ama Seda Gülben'e yüz basar bence" ifadelerini kullandı.

Yaptığı photoshoplarla sık sık gündeme gelen Serengil'in bu yorumu, kısa süre içinde çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından yoğun ilgi görerek gündem oldu.

Öte yandan 58 yaşındaki Seda Sayan'ın iyi bir görünüme sahip olduğunu dile getiren Serengil'in yaşı da merak konusu oldu. İşte başta Seren Serengil olmak üzere ünlü isimlerin yaşları...

HABERE YORUM KAT