Serdar Ortaç'ın Eski Eşi Chloe sessizliğini bozdu! '' Takılarımı bozdurup kumara verdi''

Serdar Ortaç'ın Eski Eşi Chloe sessizliğini bozdu! '' Takılarımı bozdurup kumara verdi''

Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan sessizliğini bozdu ve biten evliliği hakkında ilk kez konuştu.

Esin Övet ve Timuçin Güner’in Youtube’da yayınlanan ‘Konuşa Konuşa’ programına konuk olan ünlü model Chloe Loughan çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Loughnan şu ifadeleri kullandı:

Evliyken benim hakkımda güzel konuşuyordu. Boşandıktan sonra kötü konuşmaya başladı. Anlaşarak boşandık ve eski kocamın avukatıyla yürüttük bu süreci.

Ben bir şey istemedim. 8 senemi paylaştım, ben onun karısıydım kocam gibi baktım.

Benim kültürümde çok az kişi boşanıyor, o yüzden sabırlı kalıyorsun. Terapiye gittim, hiçbir zaman boşanmayı düşünmedim ailem de kabul etmezdi. Evleniyorsun çocuk yapıyorsun ve sıkıntın varsa hallediyorsun.

O zamanlar çok sabırlıydım, içimde çok mutsuzdum her gün ağlıyordum. Dışarıda her şey süper gibi konuşuyordum. Zor bir hayat yaşadım. Hiçbir zaman kimseye bunu söylemedim.

Herkes ‘a neden çocuk vermiyor’ diyordu. Benim eski kocam kumarı benden çok sevdi. İlk günlerimiz çok zordu. Bazen sabah kalkıyordum kocam Kıbrıs’a kumar oynayama gitmiş. O zamanlar sürekli ailemin yanına dönüyordum insanlar beni suçladı. Kimse düşünmedi ‘belki bir sebebi var’ demedi.

Aileme söyledim. Annem en yakın arkadaşım, Türkiye’ye gelince o da gördü. Çok riskli bir hayat, eğer çocuk doğursaydım neler yaşardık bilmiyordum o yüzden çocuk yapmadım.

HABERE YORUM KAT