"Seni boynuzlu boynuzlu gezdireceğim!"

"Seni boynuzlu boynuzlu gezdireceğim!"

Boşanma davasının olduğu gün kayıplara karışan Cengiz Altunoğlu'nun karısının evliylen başka bir erkek ile düğün yaptığı ortaya çıktı. Altunoğlu, eşi Derya’nın kendisine, “Seni boynuzlu boynuzlu gezdireceğim” dediğini söyledi.

Müge Anlının programında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Boşanacağı gün ortadan kaybolan ve Müge Anlı'nın programında ortaya çıkan 29 yaşındaki Cengiz Altunoğlu'nun karısının halen evliyken başka bir erkek ile düğün yaptığı ortaya çıktı. 

Boşanma davasının olduğu gün ortadan kaybolan Cengiz Altunoğlu'nun endişeye kapılan annesi Hacer Altunoğlu, Müge Anlı’nın programına katılarak yardım istedi. Kayıp başvurusunun ardından ortaya çıkanlar herkesi şaşırttı.


 
Cengiz Altunoğlu’nun halen eşi olan Derya Altunoğlu’nun başka bir erkekle düğün yaptığı, Cengiz’in karısı ile birlikte olan adamla olan WhatsApp mesajları ortaya çıkınca her şey birbirine girdi.

"EŞİNİN SEVGİLİSİNE KARDEŞİM DENİR Mİ?"
Cengiz Altunoğlu'nun karısının düğün yaptığı erkekle WhatsApp'tan mesajlaşması herkesi şoke ederken Müge Anlı da duruma "Eşinin sevgilisine kardeşim denir mi?" diyerek tepki gösterdi. 

İstanbul'da ortaya çıkan Cengiz Altunoğlu buraya kafa dinlemeye geldiğini belirterek annesinin canlı yayına çıkacağını bilmediğini ifade etti.

Eşi ile 17 yaşında kaçırarak evlendiğini fakat kayınvalidesinin kendisini istemediğini anlatan Altunoğlu, kayınvalidesinin “Sen dön seni Cavit isimli biriyle evlendireceğim” dediği karısının ise nikahlı olup evlenemeyeceğini söylemesi üzerine her gün aradığını anlattı.


 
“SENİ BOYNUZLU BOYNUZLU GEZDİRECEĞİM”
Eşinin numarasını baldızının başkalarına verdiğini, onu kandırdığını söyleyen Altunoğlu, eşi Derya’nın ona, "Seni boynuzlu boynuzlu gezdireceğim" şeklinde mesajlar attığını ve sevgilisi ile olan görüşmelerini attığını öne sürdü. Eşinin anlaşmalı boşanmaları halinde kendisine 15 bin lira vereceğini de söyledi.

MÜGE ANLI: BİR ERKEK EVDEN KAÇAR MI?
Müge Anlı’nın ‘bir erkek evden kaçar mı?’ sorusuna "Bunalıma girdim" demesi üzerine Müge Anlı çileden çıktı. “Annenin ömründen 10 günde 10 yıl ömrünü aldın, kadın perişan oldu” ifadesini kullandı.   

Düğün davetiyesini gördüğünü söyleyen Cengiz Altunoğlu eski eşinin dövdü iddialarını ise reddetti. Eski eşinin yeni sevgilisinin onu boşanmazsa öldürmekle tehdit ettiğini açıkladı.

"SEN EVLİYKEN DÜĞÜN DAVETİYESİ BASMIŞSIN"
Evli olduğu halde düğün yaptığı söylenen Derya Altunoğlu canlı yayına katıldı. Genç kadın, Cengiz hakkında “Annemin evine 2 tane adam yollayıp eve dönmemi istedi. Kendi bacağına bıçak sokup babama sen yaptın deyip seni suçlarım” ifadelerini kullandı.


 
Derya Altunoğlu'nun "Bizi rezil etmek için oraya çıktılar" demesi üzerine Müge Anlı, “sen evliyken düğün davetiyesi bastırmışsın" diye yanıt verdi. Düğün davetiyesini canlı yayında seyircilere gösterdi. 

Cengiz Altunoğlu Derya’nın giderken hamile olduğunu iddia ederek evine giden 2 kişinin kayınvalidesi tarafından peşine taktığını ifade etti.

Damadının mafyalıkla suçladığı kayınvalide ise ev hanımı olduğunu evde yatalak hastası olduğunu söyleyerek suçlamaları reddetti.
 

HABERE YORUM KAT