'Selin Ciğerci evlat edindi' haberleri gündem olmuştu Aile Bakanlığı'ndan flaş açıklama

'Selin Ciğerci evlat edindi' haberleri gündem olmuştu Aile Bakanlığı'ndan flaş açıklama

Sosyal medyadan paylaşım yapan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, evlat edindiklerini duyurmaları sonrası Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan flaş bir açıklama geldi

Gökhan Çıra, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla geçtiğimiz gün 'baba' olduğunu duyurmuştu. Eski eşi Selin Ciğerci ise hemen ardından yaptığı paylaşımla 'anne' olduğunu çektiği video ile duyurmuştu.

Bu paylaşımlar sosyal medyada gündem olmuştu.

Gökhan Çıra sosyal medyayı sallayan bir paylaşım yaparak "Küçük dünyama hoş geldin prensesim'' diye bir paylaşım yapmıştı.

ekran-resmi-2023-01-27-17-20-39.png

Gökhan Çıra'nın 'Baba oldum' açıklamasının ardından açıklama yapan eski eşi Selin Ciğerci, “Bir kere konuşacağım daha da konuşmayacağım. Kendilerine pay çıkarmak isteyen çok kişi var. Ben anne olacağım diyordum zaten, Evet, anne oldum beni tebrik edebilirsiniz artık teyzesiniz. Ağlamam asla ben güçlü bir kadınım. Eski eşimle biz evliyken bir yola başvurduk. Evladım yakında gelecek uzun zamandır da odası var. Eski eşimle barışma falan yok. Çocuk bende kalacak istediği zaman alabilir. Her boşanmış anne baba gibi. Ben çocuğumun geleceği için her şeyi ayarlayabilirim. Ama böyle yaparsanız ben yurt dışına giderim. Türkiye’yi çok seviyorum ama çocuğum için giderim" ifadelerini kullanmıştı.

Bakanlıktan açıklama geldi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Selin Ciğerci'nin evlat edindiğine ilişkin haberler ve paylaşımlarla ilgili açıklama yaptı. 

Açıklamada, "Haberde ismi geçen Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra tarafından Bakanlığımıza evlat edinme konusunda resmi herhangi bir başvuru yapılmamıştır" denildi. 

img-7474.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT