Selena Gomez'den Hailey Bieber açıklaması

Selena Gomez'den Hailey Bieber açıklaması

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evli olan model Hailey Bieber, eşinin eski sevgilisi Selena Gomez'in hayranları tarafından sosyal medyada kötü yorum yağmuruna tutuldu. Konuyla ilgili sessizliğini bozan Gomez, Hailey Bieber'ı savundu.

Tüm dünya magazinide son iki haftadır Hailey Bieber ve Selana Gomez yer alıyor.

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evli olan Hailey Bieber ve eski sevgilisi Selana Gomez üçlüsü magazin basınından düşmüyor.

Selana Gomez kendi kaş laminasyonu ile dalga geçerek 'yanlışlıkla' bu hale getirdiğini dile getirdi.

ekran-resmi-2023-03-25-14-43-24.jpg

Kısa bir sonra Jenner, Hailey Bieber ile kaşlarını yakınlaştırdıkları FaceTime görüşmesinin ekran görüntüsünü paylaştı.

ekran-resmi-2023-03-25-14-50-28.jpg

Kylie Jenner da bunun üzerine 'kaza mıydı?' notuyla başka bir fotoğraf paylaştı.

ekran-resmi-2023-03-25-14-43-17.jpg

TikTok platformundaki kullanıcılar adeta yorum yağmurunu tuttu ünlü isimleri. Bazıları bu durumu 'kaba kız' davranışı olarak değerlendirirken bazıları da 'çocukça' buldu.

Kylie Jenner yaşananlar sonrası bir açıklama yaparak '''Selena'yı yermek istemedim. Kaş mevzusundan da haberim yoktu. Sizler olmayan bir şeyi büyüterek bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz. Aptalca'' ifadelerini kullandı.

Sonrasında da Selena Gomez, 'Katılıyorum. Hepsi gereksiz. Ben Kylie'nin hayranıyım' açıklamalarında bulundu.

Yaşananlar ardından Selana Gomez fanlarının Hailey Bieber'ı zorbalıkla suçlaması ve bir çok nefret içerikli yorum yapması üzerine sosyal medya üzerinden yaşananlar alevlendi.

Selena Gomez'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ise gündeme bomba gibi düştü.

Bunun üzerine Selena, sosyal medya hesabından eski sevgilisinin eşinin ölüm tehditleri aldığını söyleyerek Hailey'i savundu.

Hailey Bieber'ın kendisine ulaştığını ve ölüm tehditleri aldığını, kendisinin asla böyle bir şeyi savunmayacağını ve fanlarının herkese karşı nazik olması gerektiğiyle ilgili bir açıklama yaptı.

HABERE YORUM KAT