'Seçim sonrası bedelini ödeyeceksiniz'

'Seçim sonrası bedelini ödeyeceksiniz'

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ey finans sektörünün içinde olanlar kalkıp da piyasadan dövizleri toplayın döviz yükselecek bu tür provokatif eylemlerin içine giriyorsanız bunun bedelini çok ağır ödeyeceksiniz" dedi.

İSTANBUL - AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakının Büyük İstanbul Mitingi’nde konuştu.

“Seçim sonrası bunun faturasını size ağır keseceğim” 

Konuşmasının sonunda dövizde son günlerde yaşanan artışı hatırlatarak finans sektörüne uyarılarda bulunan Erdoğan, “Dövizi Türkiye’deki iş birlikçileri ile beraber tırmandırmaya çalışıyorlar. Bugün onlara sesleniyorum. Ey finans sektörü içinde olanlar. Kalkıp da piyasadan dövizleri toplayıp ‘döviz yükselecek’ gibi provokatif eylemlerin içine giriyorsanız bunun bedelini çok ağır ödeyeceksiniz. Seçimin arifesinde bu tür eylemlerin içine girenlere sesleniyorum. Hepinizin kimliğini biliyoruz. Hepinizin neler yaptığınızı biliyoruz. Şu anda BDDK bazı adımlar attı. Seçim sonrası bunun faturasını size ağır keseceğim. Bu milleti sömüremeyeceksiniz. Bu milleti aldatamayacaksınız. Onun için de sakın ha bunların ipiyle kuyuya inilmez. Biz paramıza sahip çıkacağız. Bizim paramız Türk lirası. Bu faturayı da bunlara ödeteceğiz. Bütün çalışmalar hazine ve maliye bakanlığımız tarafından yürütülüyor. Faturayı ödeyecekler. Bu milleti sindiremeyecekler. Bu ülkenin pusulasını bunlar saptıramayacak” ifadelerini kullandı. 

“AKM yapımı sürüyor, 29 Ekim’de Fazıl Say konseri olacak” 

Erdoğan, "Külliye içerisine muhteşem bir opera binamız var. İnşallah 29 Ekim’de Fazıl Say’ın orada konseri olacak. Bizim derdimiz sen hangi zihniyettesin değil” dedi.



 

HABERE YORUM KAT