Sarıgül Almanya’dan sadece adaylığı konuşulan şehre selam yolladı

Sarıgül Almanya’dan sadece adaylığı konuşulan şehre selam yolladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı konuşulan Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Almanya’da yaptığı ziyarette Kocaeli’ye selam yolladı.

Kocaeli’de beş ilçede adayını açıklayan, İzmit ve Körfez ilçeleri için ön seçim kararı alan CHP’de Büyükşehir Belediyesi için ise kimin aday gösterileceği merak ediliyor. Adaylık için ismi geçen Fatma Kaplan Hürriyet, Harun Yıldızlı ve Mustafa Sarıgül arasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bir anket çalıştırması yaptırdığı öğrenilirken bu sonuca göre adayın belli olması bekleniyor. Büyükşehir için ismi geçen ve sık sık Kocaelispor çıkışları ile gündeme gelen Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül son olarak Almanya ziyaretinde paylaştığı videoda Kocaeli’ye selam gönderdi.

KOCAELİ’DEN DE SELAM OLSUN

Özgür Kocaeli’nin haberine göre, Sarıgül yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: “Kültür, sanat geçmiş son derece önemlidir. Arkamda gördüğünüz bina belediye binası. Kendi kültürlerini, kendi geleneklerini en iyi şekilde korumuşlar. Sanatıyla, kültürüyle, doğasıyla, çevresiyle bütünleşecek belediyeler yola çıktı geliyor. Can Erzincan, Kocaeli’den de selam olsun.”

HABERE YORUM KAT