Sağlıkta en iyiler yol gösteriyor

Sağlıkta en iyiler yol gösteriyor

Better Doc ve AOK Hessen beraber çalışıyorlar. Uzman doktor bulmada sigortalılar için arabuluculuk yapılacak. Herşeyden önemlisi ender ve kompleks rahatsızlığı bulunan kişiler bu hizmetten yararlanabilirler.

NECATİ SUÖZER - 01.08.2017 tarihinden beri AOK Hessen ve Better Doc beraber çalışmaya başladılar. Bu hizmet, uzman doktor tarafından ikinci görüş almak isteyen kişilere, bir hizmet hakkında görüş alışverişinde bulunmak isteyenlere veya ameliyat olmam gerekli mi değil mi diyen kişilere yardım etmek amacıyla destekleniyor.

AOK Hessen sigortalıları, Better Doc´a başvurduk sonra 48 saat içerisinde sıkıntılarına cevap alabilecekler. Her sigortalının Better Doc´da  sabit bir danışmanı olacak ve o kişi tarafından hizmet verilecek. Hasta olan kişiye bilgiler yazılı olarak gönderilecek. Hastanın isteği doğrultusunda Better Doc randevu ayarlama işlevini yapabilir.  

Pilot uygulama döneminde mayıs ve ekim 2016 tarihlerinde 150'nin üzerinde hizmet sunuldu. Bu sayede konulan teşhislerin üçte birinde düzeltmeye, terapilerin üçte ikilik kısmında da ayarlamaya gidilmiştir. Örnek olarak diz ve kalça artoz yani eklem ağrı ve aşınmalarında veya sırt ağrılarında  önerilen ameliyatların, bu hizmet sayesinde yüzde 62'lik kısmından vazgeçilmiştir.

Sağlıkla sıkıntı çeken kişi kendisine önerilen ameliyat veya terapinin gerekliliğini bilmesi sizde taktir edersiniz ki mümkün değildir. Better Doc işbiriliği size çabuk ve basit şekilde hizmet sunulacaktır. Size hizmet veren kurum ve kuruluşunda düzenli olarak kendilerini geliştirme adına uzman kongrelerine, çalışma gruplarına ve kaliteyi yükseltme adına sunulan etkinliklere katlıp katılmadıklarını yani hizmet veren doktor kendini geliştiriyor mu sizin ve bizim aklımıza gelecek bütün sorularada araştırarak cevap buluyoruz. Better Doc´tan hizmet almış olan hastaya terapi başlangıcından itibaren 2 yıl  boyunca  hizmet sunulmaktadır.  Aynı zamanda hastada terapi başarısını ölçülecektir. 

Better Doc ´en büyük özelliği 2.500 üzerinde fahri olarak alanlarında yüksek derecede uzmanlaşmış doktor bulunmaktadır. Bunların 32 tane temel meslek dalı ve 400 fazla uzmanlık alanları bulunmaktadır. 

Sanal ortamda daha fazla bilgi için https://www.betterdoc.org/aok-hessen sayfası hizmetinize sunulmuştur.

Bu hizmmetten yanlızca AOK Hessen üyleri ücretsiz olarak istifade edebilirler.

AOK Hessen´dan alacağınız Gutscheincode / kupon numarası ile online ortamda  

https://www.betterdoc.org/aok-hessen ilk adımı atabilirsiniz. Şayet bu imkanınız yoksa kupon kodunu tedarik ettikten sonra 0800 444 6 999 ücretsiz numarayı aramak kaydı ile hizmetin  ilk adımını atmış olursunuz.

Hizmet süreci:

  • Probleminizi anlatmak ilk adım atılmiş oluyor
  • Tıbbi problem veya şikayetiniz Better Doc tarafından analiz edilir
  • Sonra Better Doc sizin isteğiniz doğrultusunda sizin sıkıntı ve probleminize bağlı olarak uzman doktor/ doktorlar bulur gerekirse sizin için randevu alır.

Sizin avantajlarınız

  • Kişiye özgü hizmet ve bilgilendirme
  • Güvenli kalite ve Bağımsız
  • Çabuk, etkin ve doğru tedavi
  • Karmaşık problemleri çözüyoruz

Kişisel bilgileriniz güvenli bir şekilde ve gizlilik ilkesine bağlı olarak alınır ve kayıta geçirilir. 

HABERE YORUM KAT