Sağlık Bakanı: Yıldız Hanım'a ilaç ücretsiz

Sağlık Bakanı: Yıldız Hanım'a ilaç ücretsiz

Sağlık Bakanı Koca, "(Yıldız Tilbe'nin grip için bedava ilaç isteği) Sanatçımıza geçmiş olsun. Yıldız Hanım aile hekimine müracaat ederse oradan ilaçlarını ücretsiz alabilir" dedi.

ANKARA - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Fahrettin Koca, Fransa'da binlerce kişinin ölümüne neden olan "H3N2 virüsü" ile ilgili "Bizde giderek, azalan ama Avrupa'da halen etkisini gösteren bir salgın. Bizim için şu an risk oluşturmuyor. Bununla ilgili "Ulusal Grip Eylem Planı'mız devrede" dedi.

"Yıldız Hanım ücretsiz alabilir"

Koca, "(Yıldız Tilbe'nin grip için bedava ilaç isteği) Sanatçımıza geçmiş olsun temennilerimi buradan iletmiş oluyorum. Sayın Yıldız Hanım aile hekimine müracaat ederse oradan ücretsiz zaten alabilir veya herhangi bir hekim reçete yazdığında geri ödeme kurumu bunu ödüyor ama gripten korunmanın en önemli unsuru elleri sık sık yıkamak, istirahat ve bol sıvı" ifadelerini kullandı.

yildiz_tilbe.png

Yıldız Tilbe: Domuz yemiyoruz, neden domuz gribi oluyoruz?

Yıldız Tilbe, Twitter hesabından "domuz yemiyoruz neden domuz gribi oluyoruz,,bu virüsten kurtulmak sağlıklı olmak istiyoruz,millet olarak , hastayız ,nolucaz böyle , bize yazık değilmi.hastalıktan yorgun düştüm. sağlık bakanlığı bize bedava hayırına Allah rızası için ilaç dağıtsa ya ,Valla, Lütfen" paylaşımıyla bakanlığa çağrıda bulundu.

HABERE YORUM KAT