Sağlık ağızda başlar: Diş hekimine en son ne zaman muayene oldunuz?

Sağlık ağızda başlar: Diş hekimine en son ne zaman muayene oldunuz?

Sağlık ve rahatlık birbirine bağlıdır ve çoğu zaman ağızda başlar. Diş sağlığının olmazsa olmazı derinlemesine bakım ve düzenli sağlık önlemleridir.

AOK Hessen Etnik Pazarlama Uzman Koordinatörü Necati Suözer ağız sağlığının önemine dikkat çekerek düzenli kontroller ve muayene için yılda iki kez diş hekimine gitmek gerektiğini bildirdi.

AOK uzmanı Suözer konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı:

DÜZENLİ KONTROL VE MUAYENE MASRAFLARI

“Bir diş doktoruna karar vermek güvenle ve kişisel kimya ile çok ilgilidir. Hangi sözleşmeli diş doktoruna muayene ve tedavi olmak istediğinizi kendiniz seçebilirsiniz. Düzenli önleyici sağlık muayeneleri, gerekli diş doktoru ve çene cerrahisi tedavilerinin masraflarını, aynı zamanda protez dişiniz için sabit maddi destekleri üstleniyoruz.

Bu kontrol muayenelerini ne kadar düzenli aralıklarla yaparsanız, sırası geldiğinde protez diş için masraflardaki katılım payınızı o kadar azaltırsınız.

image001-1.jpg

AOK Hessen Etnik Pazarlama Uzman Koordinatörü Necati Suözer

 

SAĞLIK ÖNLEMLERİ VE BONUS DEFTERİ

Yetişkinler en az yılda bir kez, çocuklar hatta yılda iki kez önleyici sağlık muayenesi için diş doktoruna gitmelidir. Bunun için masrafları karşılıyoruz. Bu düzenlilik iki kat değer.

Dişlerinizin uzun süre sağlıklı kalması için yanınızdayız ve düzenli kontrolleri ve sağlık önlemlerini ödüyoruz.

PROTEZ DİŞE YÜZDE 30 MADDİ DESTEK

Arka arkaya 5 yıl boyunca sağlık önlemi için diş doktoruna gittiyseniz, protez diş gerekli olduğunda AOK’nin sabit maddi desteği yüzde 20, 10 yıl sonra ise yüzde 30 artıyor. Diş doktorunuzdan bir bonus defteri isteyin. Bazen bir dişin kurtarılması mümkün değildir. O zaman bir diş kronuna, köprüye veya proteze ihtiyaç duyarsınız. Sağlık sigortası kurumunuz, teşhisi baz alan ve tıbben gerekli ve yeterli bir tedavinin yaklaşık yüzde 60 masrafını sabit bir maddi destekle karşılıyor. Diş doktorunuzla özel durumunuz için hangi protez diş şeklinin en  mantıklı çözüm olduğunu görüşün. Bonus defterinizde kayıt altına alınmış düzenli aralıklarla yapılan önleyici diş muayenesiyle maddi desteği yükseltirsiniz.”

+49 – FRANKFURT

KAPAK FOTO:  Quang Tri NGUYEN on Unsplash

HABERE YORUM KAT