Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun merak edilen hayatı

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun merak edilen hayatı

Ece Erken'in eşi ve eski BJK yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Bakırköy'de bir balıkçıda uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Peki, kimdir Şafak Mahmutyazıcıoğlu?

Ece Erken'in eşi ve eski BJK yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, İstanbul Bakırköy'de bir balıkçıda uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

Gece saat 00.30 sıralarında Yeşilköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğrayan 42 yaşındaki Mahmutyazıcıoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 
Sevenlerini yasa boğan ölümünün ardından Mahmutyazıcıoğlu'nun hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Avukat Mahmutyazıcıoğlu, iş yaşamıyla olduğu kadar Ece Erken'le yaşadığı aşk ve evliliğiyle de gündemde olan bir isimdi. Kendine ait hukuk bürosu olan Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'den 2 kız çocuğu bulunuyor.

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU KİMDİR?
1980 yılında Rize'de dünyaya gelen Şafak Mahmutyazıcıoğlu İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Mahmutyazıcıoğlu'nun yönetici ortağı Avukat Oktay Kurman'la birlikte kurduğu Kültür Hukuk, 10 yıldan fazla süredir faaliyetini sürdürüyor. Kültür Hukuk Bürosu'nun danışmanlığı yürüttüğü, bilinen şirketlerden bazıları şöyle:

Demirören, Ağaoğlu İnşaat, BJK, Odabaşılar İnşaat, Four Seasons, Keten İnşaat, Barış İnşaat, Özyurtlar, Özyazıcı, Stil Giyim, Karadeniz Örme, Kemer Golf, Eser İnşaat, SS Motor, Kuzu Grup, Gül İnşaat, Astay.
 
BEŞİKTAŞ'TAKİ KARİYERİ
Çocukluğundan beri fanatik Beşiktaş'lı olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş taraftarının çok sevdiği bir isimdi. Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş'ta Fikret Orman’ın üçüncü dönemki başkanlığında hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı. 

NİKAH ŞAHİDİ ÇAKICI
Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2006 yılında Benan Kocadereli ile nikah masasına oturmuş, nikahı ise CHP'li Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen kıymıştı. Gelin Kocadereli'nin şahitliğini organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'nın kardeşi Gençağa Çakıcı yapmıştı. Alaattin Çakıcı'nın cezaevinde olması sebebiyle nikah şahidi olarak kardeşinin yer alması, nikaha gelen CHP'li isimleri rahatsız etmişti. Bu durum haberlere de konu olmuştu. 

Mahmutyazıcıoğlu'nun nikah şahitliğini yapan dönemin CHP İstanbul İl Başkanı Şinasi Öktem, nikahtan sonra şunları söylemişti: "Bir anda kendimi Çakıcı ile aynı masada buldum. Bana öncesinde söylemediler. Çakıcı'yı nikâhta görünce 'Eyvah bu da nereden çıktı?' dedim. Şahitler çağrılırken de öğrenmiş oldum. Nikâh defterine imza atarken Gençağa Çakıcı diye yazdığını gördüm. Bu olaya o kadar sinirlendim, o kadar bozuldum ki, etrafa belli etmemeye çalışarak nikâhtan beş dakika sonra ayrıldık." 

Mahmutyazıcıoğlu ise Çakıcı ailesiyle hiçbir ilişkisinin bulunmadığını, şahitlerin son anda belirlendiğini ifade ederek, "Çakıcı ile hiçbir ilişkim yok. Gelin Benan Kocadereli ve ailesinin davetlisiydi" demişti. 


 
OLAYLI BOŞANMA VE ECE ERKEN'LE EVLİLİĞİ 
İş yaşamıyla olduğu kadar özel hayatıyla da gündemde olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Benan Kocadereli ile henüz resmi olarak boşanmadan sunucu Ece Erken'le yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. Bir dargın bir barışık aşk yaşayan ikili, Mahmutyazıcıoğlu'nun Kocadereli'den boşanmasının ardından geçtiğimiz yıl 28 Haziran'da dünyaevine girmişti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Ece Erken, 7 aydır mutlu bir evlilik sürdürüyordu. 

HABERE YORUM KAT