Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen'den üstsüz paylaşım! Gören dönüp bir daha baktı

Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen'den üstsüz paylaşım! Gören dönüp bir daha baktı

Sadakatsiz dizisinin Derin'i Melis Sezen sosyal medya hesabı olan Instagram'dan yaptığı cüretkar paylaşımları dikkat çekti.

Ünlü oyuncu, siyah eteği ile deniz kenarında verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu. Sezen'in üstsüz paylaşımı, sosyal medyaya bomba gibi düştü. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, paylaşıma yoğun ilgi göstererek yorumda bulundu. İşte Melis Sezen'in çok konuşulan o paylaşımı…

 Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'den üstsüz paylaşım! Başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile paylaştığı Sadakatsiz dizisiyle yıldızı parlayan Melis Sezen, Instagram hesabında yaptığı son paylaşımla gündeme geldi.
Ünlü oyuncu, siyah eteği ile deniz kenarında verdiği pozları Instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sundu.

Takvim'de yer alan habere göre;  Fotoğrafçı David Bellemere'nin objektifine poz veren Melis Sezen adeta sosyal medyayı salladı

meliisss.jpg

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, ünlü oyuncunun eteğiyle vücudunun üst kısmını kapatarak verdiği pozlara yoğun ilgi göstererek yorumda bulundu.
Bazı sosyal medya kullanıcıları, "Kuğu gibisin", "Yakıyorsun yine", "Güzellik" gibi yorumlarda bulunarak Sezen'e iltifat yağdırdı.

Ancak bazı sosyal medya kullanıcıları, oyuncunun paylaşımını fazla iddialı bularak "Kötü örnek oluyorsun", "Bu kadarı abartı" yorumlarını yaptı.
İşte Melis Sezen'in çok konuşulan iddialı pozları…
 

HABERE YORUM KAT