Ronaldo işte buradaki evine kiracı arıyor

Ronaldo işte buradaki evine kiracı arıyor

Portekizli ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, İspanya’da bulunan 5 milyon sterlin değerindeki lüks malikanesini kiralamaya karar verdi.

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’da forma giyen Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, ünlü mimar Joaquin Torres tarafından tasarlanan pahalı La Finca semtindeki malikane için 4,8 milyon sterlinlik bir ücret ödemişti.

Yedi yatak odalı, dokuz banyolu, Ronaldo'nun düzenli olarak egzersiz yaptığı hem kapalı hem de açık yüzme havuzuna sahip olan malikanede, koşu bantları, ağırlık bölümü ve esneme bölgesi ile donatılmış son teknoloji bir spor salonu bulunuyor.

Dışarıda, dev arsa, açık havuzun yanında bir futbol sahasına ve şezlong ve sandalyelerle donatılmış dinlenme alanına sahip olan malikaneyi Ronaldo, kiralamaya karar verdi.

Mundo Deportivo’nun haberine göre Ronaldo’nun ev sahibi olmasını isteyenlerin ayda 8 bin 800 sterlin kira ödemek zorunda.

ekran-resmi-2023-04-14-17-57-59.png

Netflix belgeseli Ben Georgina'da konuşan Ronaldo’nun sevgilisi Georgina Rodriguez ev için şunları söyledi: "

"Cristiano'nun evine ilk geldiğimde kaybolurdum. Su almak için mutfağa gitmek isterdim ve nereye gideceğim konusunda hiçbir fikrim yoktu. Bazen geri dönüş yolunu bilmediğim için oturma odasına gitmem yarım saatimi alırdı.

ekran-resmi-2023-04-14-17-58-06.png

Madrid'deki malikane Ronaldo'nun mega portföyündeki birçok mülkten biri.

Ronaldo'nun Madeira'da iki muhteşem evi var, şehre bakan bir Turin evi, Cheshire'da 3 milyon sterlin değerinde bir ev, 1.4 milyon sterlin değerinde bir Marbella tatil evi ve şu anda Lizbon'un hemen dışındaki Portekiz Rivierası'ndaki Quinta da Marinha'da başka bir blok inşa ediliyor.

ekran-resmi-2023-04-14-17-58-11.png

Portekizli forvet , Four Seasons otelindeki Kingdom Suite'ten ayrıldıktan sonra şu anda ailesiyle birlikte Riyad'daki yeni evlerinde üst düzey güvenlikle özel bir sitede yaşıyor.

HABERE YORUM KAT