Rıdvan Dilmen'den canlı yayında maaş açıklaması!

Rıdvan Dilmen'den canlı yayında maaş açıklaması!

TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, maaş iddialarına Halk TV ekranlarında yanıt verdi. HKP'nin TRT ve Rıdvan Dilmen hakkında mahkemeye suç duyurusunda bulunmasının ardından yayına katılan Dilmen, "Böylesi bir itham karşısında utandım" ifadelerini kullandı.

Halk TV’de Şirin Payzın’ın sunduğu “Şirin Payzın İle Sözüm Var” programına katılan yorumcu Rıdvan Dilmen, TRT’den aylık 710 bin TL, yıllık 8,5 milyon TL maaş aldığı iddialarına yanıt verdi. Konuklar arasındaki Barış Terkoğlu ve Halkın Kurtuluş Partisi MYK Üyesi Av. Doğan Erkan’ın sorularına yanıt veren Dilmen, kendisi hakkında suç duyurusunda bulunan HKP’ye karşı dava açacağını söyledi.

TRT’dan astronomik maaş aldığı iddia edilen Rıdvan Dilmen, Halk TV’ye konuştu

TRT’den astronomik bir ücret aldığı iddiaları hakkında konuşan Dilmen, şu ifadeleri kullandı:

“Yayın başlamadan önce bu konunun işleneceğini söyleseydiniz mutlu olurdum. Bu konu 1,5, 2 aydır gündemdeydi. Özellikle HKP Genel Başkanı’nın açıklamasından sonra daha da alevlendi. Ben mecbur kaldım insanlar doğruyu birinci ağızdan duysun diye. Bu konuda bir kere konuştum ama madem bu kadar derinleşti bağlanmak istedim. Beni bu güne kadar bir tek Oda TV’den aradılar. Ben de onlara böyle bir şey söz konusu olmadığını söyledim.”

“ACUN ILICALI DA TEKLİF ETTİ”

“Ben açıkçası geçen yıl Mart ayında 16 yıllık serüvenimi noktalamıştım. Bıraktım dedim ve o gün açıkladığım gibi de profesyonel bir 16 yıl geçirdim. Sonra Bodrum’a gittim, sağlık konularım vardı toparladım. TRT Spor ailesi bu yıl bizimle yapar mısınız dediler. Düşünmediğimi söyledim kendilerine. Acun Ilıcalı da Exxen’de yapar mısın diye konuşurken belki gençlerle dijital ortamda bir şeyler yaparım diye düşünüyordum. Hatta birkaç Youtube kanalından da teklif geldi. İsmini de söyleyeyim Sports Digitale kanalının yarın sabah 11.00’de de sahibiyle buluşacağım. Böyle şeyler konuşurken bugünlere geldik.”

“SÖZLEŞMEM VARSA AÇIKLASINLAR”

“Zahid Bey’le (Sobacı) Ankara’da buluştuk. Yüzde 100’le aramızda olmanızı istiyoruz dedi. Ben de yaparım ama ücretsiz yaparım dedim. Çünkü iki kez daha TRT’de para kazandığım için haftada bir ‘Futbolun Zirvesi’ isimli program yapmıştım. O zaman da para almam dedim ve almadım. O gün de almadım, şu anda da almadım. Bir tek sözleşmem dahi yok. Doğan beyler mahkemeye vermişler TRT’yi ve beni. Ben de vereceğim kendilerini iftira atıyorlar çünkü. TRT’nin benimle yaptığım bir sözleşmem varsa kendileri de açıklasın.”

KAYNAK: SÖZCÜ

HABERE YORUM KAT