Rheinland-Pfalz'da feci kaza! 57 yaşındaki kadın  roller coaster'dan düştü!

Rheinland-Pfalz'da feci kaza! 57 yaşındaki kadın roller coaster'dan düştü!

Cumartesi günü Klotten eğlence parkındaki bir kadın roller coaster'dan düşerek ağır yaralandı. Olay yerine gelen yardım ekipleri tüm çabalara rağmen kadını hayata döndüremedi.

6 Ağustos Cumartesi öğleden sonra Klotten, Rheinland-Pfalz'daki bir eğlence parkında ölümcül bir kaza yaşandı. 57 yaşındaki bir kadın hareket halindeki bir roller coaster'dan düşerek ağır yaralandı, hayata döndürmek için yapılan girişimlere rağmen hayata döndürülemedi. 

Olaydan sonra Klotten'deki eğlence parkının web sitesinde : “Pazar günü 7.8. Klotti Parkı kapalı kalacak!” açıklaması yapıldı. Bir kurtarma helikopteri ve kurtarma ekibinin yanı sıra gönüllü itfaiye de olay yerindeydi, ancak kimse kadını kurtaramadı.

 Cochem'den bir polis memuru, "Soruşturmalar halen devam ediyor" dedi. Olay yerine savcılık çağrıldı. Tüm araştırmalar şu soruların cevaplarını arıyor: “Teknik bir kusur mu, ihmal mi yoksa bir dikkatsizlik mi? Kalp krizi gibi doğal bir ölüm nedeni var mıydı?” Polis memuru: “Bu soruların cevaplarını otopsi raporu belirleyebilir” dedi.

Web sitesindeki bilgilere göre park, 1970 yılında Klotten yakınlarındaki Moselle tepelerinde bir vahşi yaşam parkı olarak açıldı. 1990'lardan bu yana, yeni merkezleriyle eğlence ve aile parkına genişletildi. Hız treni buna uygun olarak 2004 yılında açıldı.

Haber Çeviri: Tuğba Ünal
Fotoğraf: Unsplash - mattj_bowden

HABERE YORUM KAT