Rewe'nin o rafı vatandaşları ikiye böldü

Rewe'nin o rafı vatandaşları ikiye böldü

Almanya'da elektrik kesintisi senaryosu birçok kişiyi endişelendirirken Rewe'nin sattığı ürün sosyal medyada vatandaşları ikiye böldü.

Enerji krizi şu anda birçok insanı endişelendiriyor. Gaz ve elektrik fiyatları artıyor ve kış hızla yaklaşıyor. Haftalardır ısıtma maliyetlerinden nasıl tasarruf edilebileceği konuşuluyor. Bazı ev sahipleri ve konut grupları ısınmayı kısmak istiyor. Gaz sıkıntısına rağmen kışın evlerin ve apartmanların nasıl sıcak tutulacağı konusunda farklı çözümler aranıyor. Rewe gibi süpermarketler de fanlı ısıtıcı cihaz satışları yapıyor ancak tüm müşteriler bundan memnun değil, çünkü fanlı ısıtıcılar bazı yerlerde elektrik kesintisine neden olabilir.

Bu sorun Twitter'daki bir iklim blogunu endişelendirdi. Bir Rewe şubesinde sunulan fanlı ısıtıcıların fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak birçok kişi bir fanlı ısıtıcı satın alırsa, elektrik kesintisi riskinin artması konusundaki endişelerini dile getirdi. 

Bazı kullanıcılar bloggera katılırken  bazıları ise bunu büyük bir sorun olarak görmediğini dile getirdi.Bir kullanıcı ise "Bu sadece ticaret. Elektrikli battaniyeler de yakında satılmalı” dedi.

Fotoğraf: Unsplash - markusspiske

HABERE YORUM KAT