Rewe, müşterilerini hiç bu kadar sinirlendirmemişti: "Gittiğime pişmanım..."

Rewe, müşterilerini hiç bu kadar sinirlendirmemişti: "Gittiğime pişmanım..."

Almanya'nın en bilinen alışveriş zincirlerinden Rewe'nin Frankfurt'ta bulunan bir şubesine nefret yorumları yağıyor.

Frankfurt'un Oberrad bölgesinde bulunan Rewe'nin Almanya'nın en kötü şubesi olduğu iddia etti.

Basında geniş çaplı yer alan haberlere göre müşteriler, sık sık ürünlerin stokta olmaması, tarihleri geçmiş ürünlerin satışa sunulması ve personelin kaba davranışları gibi çeşitli şikayetlerde bulundular.

Şikayetlerini sosyal medyaya taşıyan kullanıcılardan biri: "Bugüne kadar yaşadığım en kötü mağaza deneyimiydi. Personel müşterilere karşı kaba ve ürünler çok kötü durumdaydı" dedi.

Öte yandan mağazanın bazı ürünlerin stokunu güncellemek için düzenli olarak kapatıldığı ve bu nedenle müşterilerin sık sık hayal kırıklığına uğradığı basında yer alan bilgiler arasında.

Rewe sözcüsü, şirketin müşteri memnuniyetinin önemini bildiğini ve bu durumla ilgileneceklerini belirtti. Ancak sözcü, sorunların tüm mağazalarda olduğunu düşünmediğini de ekledi.

Rewe marketleri

Rewe, Almanya'da çok sayıda mağazası olan bir perakende zinciridir. Şirket, genellikle gıda, içecek ve temel tüketim ürünleri gibi günlük ihtiyaçların karşılanması için tasarlanmış süpermarketler işletmektedir. Rewe'nin ülke çapında 3.700'den fazla şubesi bulunmaktadır.

Rewe mağazaları, müşterilere çeşitli ürünler sunar ve genellikle taze meyve, sebze, et, balık, süt ürünleri, ekmek, atıştırmalıklar, içecekler, temizlik malzemeleri ve daha birçok ürünü satışa sunarlar. Mağazalar genellikle haftanın her günü açıktır.

Rewe, sık sık müşteri memnuniyeti anketlerinde başarılı sonuçlar elde etmektedir. Ancak, bazı mağazalarda hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti konusunda sorunlar yaşanabilmektedir. Bu gibi durumlarda, şirket müşterilerin şikayetlerini dikkate almakta ve sorunları gidermek için çalışmaktadır.

Artı49

HABERE YORUM KAT