Red Bull  içerken bir daha düşünün!

Red Bull içerken bir daha düşünün!

Irkçı siyasetçi Norbert Hofer, Red Bull içeceklerinin de üreticisinin televizyonu  Servus TV’ya çıktı, Müslümanlara yine verdi veriştirdi.

Bir süre önce de “Kur’an koronadan daha tehlikeli” açıklamalarıyla büyük tepki gören Avusturya Meclisi’nin başındaki üçüncü adam olan Hofer’e  yanlı bir şekilde yayında yer verilmesine Avusturya Türk Kültür Cemiyeti Başkanı Birol Kılıç’dan tepki geldi. Kılıç Türkiye kökenlilere "Red Bull’u içerken bir kez daha düşünün“ sözleriyle seslendi.

İŞTE O ANLAR: 

Öte yandan Avusturya’nın önde gelen medya kuruluşu “Österreich” geçen kasım ayında da Avrupa’nın en büyük markalarından Red Bull ile Türk siyaseti, PKK, iş dünyası, mafya ve istihbarat çevrelerini doğrudan içine alan bir “şantaj haberi” yayımlamıştı. Türk medyasında hiç yankılanmayan bu haber, birçok çevreye göre, uluslararası nitelikli bir buzdağının sadece görünen kısmını içeriyor. Bu skandal ilişkiler içinde AKP, AKP’nin finansörlerinden “Z.”, dünyaca ünlü bir içecek şirketi Red Bull ve PKK ile ilgili iddialar dikkat çekiyor.

“Österreich”ın haberinde Avusturya merkezli ve uluslararası alanda güçlü bir şirket olan Red Bull’un, Türkiye’deki faaliyetleri çerçevesinde PKK’ya büyük ödemeler yaptığı ve bu ilişkilerin belgelendiği iddialarına yer verildi. Ancak haberde söz konusu belgelerin sahte olduğu ileri sürüldü. Olayın içinde “AKP’nin finans sorumlusu” olduğu belirtilen ve soyadının başharfi “Z.” olarak verilen önemli bir isim de bulunuyor. Tamamen ticari bir temelde geliştiği gözlenen bu sürtüşmeye, Avusturya siyaseti ve istihbaratından bazı isimlerin de karıştığı anlaşılıyor. Haberi yorumlayan bazı gözlemciler, haberdeki bu rumuzun arkasında Cüneyt Zapsu’nun bulunabileceğini hatırlattılar.

HABERE YORUM KAT