Putin'in emriyle koronavirüs yaydığını düşündüğü  komşusunu önce dövdü, sonra kurşun yağmuruna tutup öldürdü

Putin'in emriyle koronavirüs yaydığını düşündüğü komşusunu önce dövdü, sonra kurşun yağmuruna tutup öldürdü

İngiltere'de akıl sağlığının yerinde olmadığını iddia eden bir kişi, Rusya Devlet Başkanı Putin için çalıştığına ve koronavirüsü İngiltere'de yaymak için yardım ettiğine inandığı komşusunu önce öldüresiye darp etti, sonra silahla öldürdü.

İngiltere’de akıl sağlığının yerinde olmadığı belirtilen bir kişi, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin için çalıştığına ve Putin’e koronavirüsü İngiltere’de yaymak için yardım ettiğine inandığı komşusunu önce öldüresiye darp etti, sonra silahıyla ateş ederek öldürdü.

AKIL ALMAZ OLAY

​Hampshire bölgesindeki Andover ilçesi yakınlarındaki bir köyde 5 Ağustos 2020’de gerçekleşen olayın detayları da ortaya çıktı.

Adli tıp ve emniyet yetkililerinin kayıtlarına göre, 32 yaşındaki Alex Sartain, “Putin’le ve koronavirüsün yayılmasıyla ilişkili olduğunu” düşündüğü komşusu 42 yaşındaki James Nash’i vurarak öldürdü.

Londra gündem'in haberine göre;  Babasının 2008’den bu yana akli sağlığından şüphe ettiğini belirttiği Sartain’in, Nash’in eşi Sarah’ın da NASA’nın ‘Pandora Projesi’ isimli gizli bir programı üzerinde çalıştığı da resmi kayıtlarda belirtildi.

​Sartain’in cinayet gününde Nash’i öldüresiye dövdüğü ve ateş ederek yaşamına son verdiği kaydedildi.

Cinayet sonrasında olay yerinden kaçan ve polis tarafından kovalanan zanlının aşırı hızda kullandığı motosiklerinin kaza yapması sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

Konuya ilişkin savcı Jason Pegg’in açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Alex Sartain, zihninde James Nash’ın Başkan Putin ve NASA için çalıştığına ve James Nash’ın bir şekilde konu kontrol ettiğine inanıyordu.

HABERE YORUM KAT