Pegasus'tan 'Düsseldorf' açıklaması!

Pegasus'tan 'Düsseldorf' açıklaması!

Pegasus Hava Yolları, Almanya'nın Düsseldorf Uluslararası Havalimanı’nda yaşanan aksaklık ile ilgili bir açıklama yaptı.

Pegasus Hava Yolları, Düsseldorf’ta meydana gelen sefer aksamaları ve iptallerin sebebiyle ilgili açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada '' *2 Temmuz 2021 Cuma günü Düsseldorf Uluslararası Havalimanı'nda hizmet aldığımız handling şirketinin, planlanan uçuşlarla ile ilgili 1 ay öncesinden bilgisi ve onayı olmasına rağmen, uçuş günü sabahı 12 çalışanının rapor alarak göreve gelmemesi ile yaşanan personel yetersizliği nedeniyle, Düsseldorf’tan Türkiye’ye olan uçuşlarımızda elimizde olmayan iptal ve aksaklıklar meydana gelmiştir.

*Bu aksaklık sebebiyle, bugün (3 Temmuz 2021) Düsseldorf’tan gerçekleştirilmesi planlanan uçuşlarımızın rotası değiştirilmiştir. Seferlerimizde seyahat edecek misafirlerimizin mağduriyetleri giderilmek üzere, karayoluyla Almanya'da Düsseldorf'a en yakında bulunan Münster Osnabrück Havalimanı, Köln Bonn Havalimanı, Frankfurt Uluslararası Havalimanı ve Paderborn Lippstadt Havalimanı'na yönlendirilmiştir. Uçuşlar bu meydanlardan Türkiye'ye gerçekleştirilmektedir.

*Farklı meydanlara yönlendirilen uçuşların yanısıra gerçekleştirilemeyen Düsseldorf-Türkiye uçuşlarımızın telafisi için 3 Temmuz 2021 Cumartesi, 4 Temmuz 2021 Pazar, 5 Temmuz 2021 Pazartesi ve 6 Temmuz 2021 Salı günleri ilgili rotada ilave seferler planlanmaktadır.

*Elimizde olmayan ve bilgimiz haricinde gerçekleşen bu aksaklığın giderilmesi için yetkililer ile görüşmelerimiz devam etmekte olup misafirlerimizin mağduriyetini gidermek adına çalışmalarımız sürmektedir. Çalışmalarımızla eş zamanlı olarak misafirlerimizle birebir irtibata geçilerek telafi yönünde alacağımız aksiyonlar kendileriyle de paylaşılacaktır. Ayrıca misafirlerimiz yurt içinden 0850 250 67 02, yurt dışından ise 0090 850 250 67 77 numaralı çağrı merkezinden destek alabilecektir.''

KAYNAK: SÖZCÜ-ALİ GÜLEN

 

 

 

HABERE YORUM KAT
1 Yorum