Özgür Özel açık konuştu: Genel başkanlıksa da genel başkanlık

Özgür Özel açık konuştu: Genel başkanlıksa da genel başkanlık

CHP Grup Başkanı Özgür Özel “Partinin yeniden yenilgi yaşamaması için her göreve talibim; genel başkanlıksa da genel başkanlık” açıklamasında bulundu.

Genel başkanlık için "adaylık" açıklaması yapan CHP Grup Başkanı Özgür Özel, "Ben bu partinin yeniden yenilgi yaşamaması için her göreve talibim" dedi. "Altılı Masa" olarak seçime girmelerinin ve kontenjan ayrılmasının hata olduğunu da söyleyen Özel, "Seçime tek başımıza girseydik yüzde 25'in üstüne çıkardık. Biz oyları girmeden çaldırdık. Adam yoksul, işsiz, perişan edilmiş bir esnaf... Ama biz onu güvenlik problemlerine sıkıştırdık. Biz onun oyunu alamadık. Biz oyları sandığa girmeden çaldırdık. Bizimkisi oyları sandığa girince çaldırmak değil..." diye konuştu.

Seçim sonrası yaşanan "değişim" tartışmalarının yaşandığı Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) genel başkanlık için "adaylık'" sinyali veren Özgür Özel, "Ben bu partinin yeniden yenilgi yaşamaması için her göreve talibim" dedi.

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Halk TV ekranlarında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak, "Sorumluluk almaksa sorumluluk, fedakarlık yapmaksa fedakarlık. Ben bu partinin yeniden yenilgi yaşamaması için her göreve talibim. Bu genel başkanlıksa da genel başkanlık..." dedi.

Özel'in açıklamalarından satır başları şöyle:

"Türkiye'nin neresine giderse git insanlar bir şey bekliyor. Bu duygusal kopuş her yerde var. Duygusal Kopuş var. Yok demekle olmaz. Meseleyi seçmene yüklemek anlamamak doğru değil. Her seçim sonucu seçmenin size yazdığı bir mektup var. Onu açıp satır satır okuyacaksınız. Bunu yaptığınıza ikna olurlarsa kopmazlar. Sizi değiştirirler ama kopmazlar. Önemli olan ve beni iten mesele 'duygusal kopuş' meselesi.

Biz oyları girmeden çaldırdık. Adam yoksul, işsiz, perişan edilmiş bir esnaf... Ama biz onu güvenlik problemlerine sıkıştırdık. Biz onun oyunu alamadık. Biz oyları sandığa girmeden çaldırdık. Bizimkisi oyları sandığa girince çaldırmak değil..."

HABERE YORUM KAT
1 Yorum