Özgü Namal dizi setlerine geri dönüyor

Özgü Namal dizi setlerine geri dönüyor

Oyuncu Özgü Namal, 10 yıl aradan sonra televizyon dizilerine geri dönme kararı aldı.

Yapımcılar yıllardır Namal'ı tekrar setlere dönmeye ikna etmek için çaba sarf ediyordu. Birçok yapımcı ve kanal yöneticisi, onu tekrar ekranlarda görmek için ciddi teklifler sunmuştu.

Ancak başarılı oyuncu, Köyceğiz'deki çiftliğinde sakin bir hayat sürdürerek iki çocuğuyla vakit geçirmenin keyfini çıkarıyordu. Namal, kendisini gerçekten heyecanlandıran bir proje olmadıkça setlere dönmek istemediğini açıkladı. Birkaç dizi ve film teklifi aldıysa da yazılan senaryoların içine sinmediği için reddetmişti. Ancak son gelen haber, oyuncunun hayranlarını sevindirecek nitelikte.

2013 yılında ekranlara veda eden "Merhamet" dizisinde başrol oynayan Namal, Gold Film'in sahibi Faruk Turgut ile hafta sonu görüşerek iddialı bir dizi projesi için anlaştı. Projenin kod adı "Kızıl Goncalar" ve senaryosu, "Vatanım Sensin", "Atatürk" ve "Kulüp" gibi büyük bütçeli dizilerin yazarı Necati Şahin'e ait.

Bu yeni proje, gelecek sezonun en etkileyici işlerinden biri olmaya aday gösteriliyor ve Namal'ın dizi setlerine geri dönüşü büyük heyecan yaratıyor.

 

HABERE YORUM KAT