Özellikle yaşlı Türklere moral veriyorlar: Maske ve kolonya dağıttılar

Özellikle yaşlı Türklere moral veriyorlar: Maske ve kolonya dağıttılar

Dinslaken Türk İslam Kültür Ocağı ekibi salgında zorluk çeken insanlarımıza moral turuna çıktı. Almanya’da kapı kapı dolaşıp maske, kolonya ve takvim dağıttılar

“Biz Büyük Bir Aileyiz” kampanyası ile koronavirüs salgını döneminde vatandaşlara moral verdiklerini söyleyen başkan ve yönetim kurulu üyeleri kapı kapı dolaşarak, salgın nedeniyle evinde kalan Türklere maske, kolonya ve derneğin 2021 yılı için bastırdığı takvimleri dağıttı. 

img-20201204-wa0026.jpg

Türk Federasyonu Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti (KRV) 2. Bölge’ye bağlı Dinslaken Türk İslam Kültür Ocağı Başkanı Necati Dabanlı, “pandemi sürecinde vatandaşlara destek sağladıklarını” belirterek, her zaman bu insanların yanında olacaklarını söyledi. Başkan Dabanlı, “Dinslaken kentinde pandemi döneminde çeşitli zorluklar çeken vatandaşlarımıza dernek olarak elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. İnsanlık olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Her ne kadar bir araya gelemesek de, dernek olarak vatandaşlarımızın kapısına kadar gidiyoruz. Yaşlı vatandaşlarımız var. Vatandaşlarımıza moral oluyoruz. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

img-20201204-wa0021.jpg

YILMAZ ADIYAMAN – DİNSLAKEN

HABERE YORUM KAT