Özdağ’dan Akşener’e: Anneme özür borçlusunuz

Özdağ’dan Akşener’e: Anneme özür borçlusunuz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a yönelik sert açıklamalar yaptı. Özdağ’dan Akşener’e yanıt geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın seçim döneminde Hakan Bayrakçı aracılığıyla kendisine haber gönderdiğini söyledi.

Fatih Altaylı'nın Youtube kanalında açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Özdağ'ın "Aday olsun. Zafer Partisi olarak destekleyeceğiz" dediğini fakat daha önceden Cumhurbaşkanı adayı olmayacağını açıkladığı için kabul etmediğini belirtti.

Meral Akşener, Fatih Altaylı ile yaptığı söyleşide “Enver Altaylı ile Sayın Özdağ'ın ailesi de çok yakın. Hep söylerler Münih'e okumaya gönderilmesinin altyapısında Enver Altaylı olduğu yani akraba gibiler onlar da ” dedi.

Ümit Özdağ ise bu sözler nedeniyle Akşener’e şöyle yanıt verdi:

“1964-67 arasında Enver Altaylı’nın aile çevremize genç bir eski Harbiyeli olarak yakın olduğu doğrudur. Ancak bundan sonrası tamamen benim bile ilk kez duyduğum KOCA bir yalandır. Birde “Hep söylerler” demiş. Benim bile ilk kez duyduğum bu yalanı kim söylüyormuş? Almanya’da tahsilim boyunca Enver Altaylı ile hiç karşılaşmadım. Aslında 1976-1994 arasında hiç karşılaşmadım. Bana doğrudan veya dolaylı bir yardım ve teması da olmadı. Sayın Akşener sizi kandırmışlar. Anneme özür borçlusunuz. @meral_aksener”

umit.jpg

HABERE YORUM KAT