Özdağ: Zafer Partisi’ni Madımak oteli zannedenler...

Özdağ: Zafer Partisi’ni Madımak oteli zannedenler...

Zafer Partisi'nin Halil Konakçı hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından Zafer Partisi Genel Merkezi'ne yönelik tehditler ortaya olduğu çıktı.

Zafer Partisi'nin lideri Ümit Özdağ, Türkiye Cumhuriyeti ve laiklik karşıtı açıklamalarıyla tartışmalı hale gelen imam Halil Konakçı hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Bu olayın ardından, Zafer Partisi Genel Merkezi'ne yönelik tehditler ortaya çıktı.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Yücel, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Halil Konakçı'ya yapılan suç duyurusundan sonra Genel Merkezlerinin arandığını ve çeşitli tehditler aldıklarını ifade etti. Yücel, tehditlerin içeriğini şu şekilde paylaştı:

"Bilinmeyen numaralardan Genel Merkez santralimizi arayıp, 'Halil hocayla uğraşmayın, Anti Kemalistler olarak gelir genel merkezinizi yakarız' diye tehdit eden müptezel şerefsizler; Bekliyoruz, gelin nasıl yakıyorsanız görelim!"

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ ise bu tehditlere sert bir şekilde yanıt verdi. Özdağ, "Zafer Partisi'ni Madımak oteli zanneden çok yanılır. Atatürk ve Türk devletinin istiklali, milli, üniter, laik devlet konusunda geri adım atmayız. Hainlere cehenneme kadar geri adım attırırız. Bu arada İçişleri Bakanlığı'ndan resmi yazı ile 3 kez polis koruma istedik, vermediler. Kendimizi koruruz" ifadelerini kullanarak sert bir duruş sergiledi.

32.webp

HABERE YORUM KAT