Öz Kayseri'nin kapıları herkese açık

Öz Kayseri'nin kapıları herkese açık

Öz Kayseri Pastırma Fabrikası'nı ziyaret eden DİTİB Fatih Camii grubu, helal etlerle ve hijyenik koşullarda yapılan üretime hayran kaldı.

WIESBADEN - Avrupa'nın önde gelen gıda firmalarından Öz Kayseri Pastırma, Dietzenbach DİTİB Fatih Camii'nden gelen bir ziyaretçi grubunu ağırladı. İş Adamı Hilmi Selçuk tarafından kurulan fabrikayı gezen ve üretim süreciyle ilgili bilgi alan misafirler, son derece yüzde 100 helal etlerle ve son derece hijyenik koşullarda yapılan üretime hayran kaldılar. Ziyaretçileri fabrikanın kurucusu Hilmi Selçuk ve fabrika müdürlerinden kızı Serhan Öztürk ağırladı.

1 kilo etten 580 gram pastırma

2500 metrekarelik modern fabrikada, en ileri teknoloji ile üretim yaptıklarını vurgulayan Hilmi Selçuk, "Emekli grupları bize her yıl ziyarete geliyor. Fabrikamızın kapısı herkese açık. Hijyene çok önem veriyoruz. Etlerimize, çalışanlarımıza ve tesislerimize güveniyoruz. Bir kilogram etten 580 gram civarında pastırma elde ediliyor. Bugün satışa sunduğumuz ürünler, en az 3 aylık bir emeğin ürünü" dedi. 

'Hilmi Selçuk'u kutluyorum'

Heyet Başkanı Osman Önder ise ziyaretten çok memnun kaldıklarını ifade ederek, "Öz Kayseri ailesini ve işinin başından hiç ayrılmayan Sayın Hilmi Selçuk'u kutluyorum" şeklinde konuştu.

Ziyarete Osman Önder'in yanı sıra, 25 yıl cami derneği başkanlığı yapan şimdiki Onursal Başkan Necati Hançer, Zeynep Hançer, Ömer Nebilir, Emine Nebilir, Yakup Harputoğlu, Hediye Harputoğlu, Ramazan Demirel, Güsel Demirel, İbrahim Tuztaş,Dürdane Tuztaş, İsmail Vırıt, Cengiz Harputlu, Adem Ekinci, Musa Yumuşak ve Meral Önder katıldı.

kayseri.jpg

kayseri3.jpg

 kayseri2.jpg

Fotoğraflar: Necdet Karaşahin (Avrupa Olay)

HABERE YORUM KAT