Öz Kayseri'den 2 yeni ürün

Öz Kayseri'den 2 yeni ürün

Öz Kayseri Pastırma, Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen Anuga Fuarı'nda yeni ürünleri pastırma cipsi ve dana dili çorbasını tanıttı.

KÖLN - Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen "Dünyanın en büyük gıda fuarı" olarak kabul edilen Anuga'ya, 107 ülkeden 7 bin 405 firma katılıyor. Türkiye, 298 firmayla fuarın 5'inci büyük katılımcı ülkesi oldu. 

Dönerden pastırma ve sucuğa, yoğurttan çaya, fındıktan kuru meyveye Türk firmalarının fuarda sergilediği ürünler, katılımcılardan büyük ilgi görüyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Pastırma cipsi, dana dili çorbası...

Öz Kayseri Pastırma da fuarda, 2 yeni ürününü tanıttı. Şirket yetkilileri, yaptıkları açıklamalarda, pastırma cipsinin ve dana dili çorbasının, yakında Avrupa'daki marketlerde satışa sunulacağını dile getirdiler.

ekran-resmi-2017-10-10-11.06.09.png

Öz Kayseri Pastırma Satış Sorumlusu Sergen Ertürk

Öz Kayseri Pastırma'nın Satış Sorumlusu Sergen Ertürk de fuara 4’üncü kez katıldıklarını belirterek, geleneksel Türk ürünlerinin fuarda yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Ertürk, "Fuarda pastırma cipsi ve dana dili çorbası olmak üzere iki yeni ürün tanıttık. Büyük ilgi gören bu ürünler, kısa sürede hem Almanya hem de Avrupa’da Türk marketlerindeki raflarda yer alacak. Dana dili çorbasının hazırlanış süresi yeni ürünle 15 dakikaya indi." diye konuştu. 

 

Öz Kayseri'nin sırrı sabır, dürüstlük ve çalışkanlık

20171008_2_26164532_26604190_web-001.jpg

Öz Kayseri Pastırma Kurucusu Hilmi Selçuk

Alman Tarım Birliği'nin (DLG) 13 kez ödüle layık gördüğü Öz Kayseri Pastırma Kurucusu Hilmi Selçuk, Anuga'nın bir dünya fuarı olduğunu, tüm dünya firmalarının bulunduğu bu çatının altında bir Türk firması olarak bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi. 

Selçuk, 60 yıldır gıda sektöründe faaliyet gösterdiğini belirterek, "Başarılı olabilmek için sabır, dürüstlük ve çalışkanlık lazım." dedi.

HABERE YORUM KAT