Öz Kayseri GmbH madalyaya doymuyor

Öz Kayseri GmbH madalyaya doymuyor

Almanya’nın Wiesbaden kentinde 20 yıldır faaliyet gösteren Öz Kayseri Mond-Star Pastırma GmbH, Alman Tarım Birliği DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) tarafından 3. kez "Uzun Süreli Ürün Kalitesi" ödülüne layık görüldü. 

Dana pastırma ile başladığı üretim hayatında ürünlerini kuzu pastırma, dana kavurma, çorbalık işkembe ve çorbalık dil ile zenginleştiren Öz Kayseri Mond-Star Pastırma GmbH’nın kurucusu ve sahibi Hilmi Selçuk, yönetim kadrosuna kızı Serhan Ertürk ve oğlu Orhan Selçuk’u da alarak Türk tatlarını Avrupa ile buluşturma yolunda devam ediyor.

Hilmi Selçuk, "Alman kuruluşları tarafından şirketimizin veya ürünlerimizin incelenmesinden büyük onur ve keyif duyuyorum. Yapılan incelemelerin ardından çeşitli ödüller layık görülmek ve tüketicinin memnuniyetini duymak bizler için hem onur verici, hem de motive edici olmaktadir. Yaklaşık 20 senedir gıda sektöründe hizmet veriyoruz ve onlarca kişiye de istihdam sağlıyoruz. Almanya’da Türk Gıda sektöründe geleneksel ve invasyonel düşünce tarzlarını birleştirerek değişik bir dönem başlattığımıza inanıyoruz. Bu inançla bir dünya markası olma yolunda çalışacağız." dedi.

Avrupa’da gıda sektöründe en güvenilir markalarından olan Öz Kayseri Pastırma Mond-Star Gmbh, DLG tarfından ayrıca Öz Kayseri Dilim Pastırma ile 5 kez altın madalya, Öz Kayseri Dana Kavurma ile 2 kez altın madalya, Öz Kayseri Block Pastırma ile altın madalya, Öz Kayseri Kuzu Pastırma ile de gümüş madalyaya layık görülmüştür.

Öz Kayseri ürünleri helal sertifikalı olup yüzde 100 dana etinden en üst düzeydeki hijyenik ortamlarda üretilmektedir. Ürüne özel soğutma ve saklama özelliğine sahip, nakliye sistemleri ile Öz Kayseri, tüm ürünlerini tüketicinin sofrasına kadar ulaşmasını sağlanmaktadır.

dlg-2017-gold-rind-stück.jpg dlg-2018-gold-kavurma-.jpg

HABERE YORUM KAT