Oyunculuğa dönmesi beklenen Arda Kural'ın yeni işi şaşırttı

Oyunculuğa dönmesi beklenen Arda Kural'ın yeni işi şaşırttı

Uzun süre psikolojik rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören bir dönemin popüler oyuncusu Arda Kural, katıldığı bir programda yeni projesi hakkında bilgi verdi.

Geçtiğimiz dönemlerde yaşadığı psikolojik rahatsızlıklarla gündeme gelen Arda Kural, verdiği kilolar ile şaşırtmış ve hayranlarını sevindirmişti. Ekranlara geri dönüp dönmeyeceği merak edilen Kural, Melis Güvenç’in YouTube kanalında konuk oldu. Ünlü oyuncu programda arabesk albümü yapmaya hazırlandığını ve kendi yazdığı şarkıları seslendireceğini söyledi.

Kural "Arabesk türünde kendi bestelerimi ve şarkılarımı yapıyorum. Dün bir görüşmek yaptık ve anlaştık. Müzik yapacağım. Konser vereceğim" dedi. Yaşadığı zorlu süreçlerden sonra hala hırs ve öfke içinde olduğunu söyleyen Kural, “Bana bunları yaşatanlarla uğraşacağım. Kimsenin sınırlarını adaletsiz şekilde ihlal etmem ama uğraşırım. Başarılarımın hepsini bu yönde kullanırım. Siz nesiniz diye bakışlar da atarım, yarış da başlatırım. Belki bu savaş hiç bitmez. Çünkü çok yalnızdım ama şimdi kendimi güçlü hissediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT