Otomattan kahve alıp içti, ölümden döndü!

Otomattan kahve alıp içti, ölümden döndü!

21 yaşındaki genç kadın otomattan aldığı kahveden ikinci yudumu alır almaz bir şok yaşadı: İçeceğin içi böcek doluydu. Kağıt bardağın kenarında birkaç küçük hayvan bulunuyordu. Yoğun bakıma kaldırılan kadın, şimdi sorumlu şirkete dava açmaya hazırlanıyor.

İspanya'nın Mallorca kentinde tartışma yaratacak bir olay yaşandı. Bir havayolu şirketinde çalışan 21 yaşındaki genç, dinlenme odasına gitti.

Binanın girişi kısıtlı olan bölümünde, çeşitli kahve spesiyaliteleri ve paket çorbaların bulunduğu bir içecek makinesi vardı. Genç kadın oradan kağıt bardakta bir kahve satın aldı.

Ancak 21 yaşındaki genç kadın ve yanındaki arkadaşları ikinci yudumu alır almaz bir şok yaşadı: İçeceğin içi böcek doluydu. Kağıt bardağın kenarında birkaç küçük hayvan bulunuyordu.

Tam olarak ne tür bir böceğin bulunduğu hala belirsiz olsa da, genç kadının vücudu hemen alerjik reaksiyonlar gösterdi.

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Raporlar, tahıl solucanları olarak adlandırılan böceklerin bulaştığını düşündürüyor. Bunlar zehirli değildir, ancak insan vücudunda ciddi reaksiyonları tetikleyebilirler. Şişmiş dudaklar ve gözler nedeniyle doktorlar daha sonra anafilaktik şoktan bahsetti.

Havalimanındaki acil serviste, acil servis ekipleri kadına mevcut ilaçlarla müdahale etti ancak herhangi bir iyileşme sağlayamadı. Kadının durumunun giderek kötüleşmesinden endişe eden sorumlular, ambulans çağırdı.

Mağdur daha sonra ciddi solunum problemlerinden de şikayet etti. Yoğun bakıma alınan genç kadın, şoktan iki gün sonra hala hastanede gözetim altında tutuluyor ancak şu anda normal serviste bulunuyor.

DAVA AÇACAKLAR MI

Genç kadının ailesi ulusal polise şikayette bulunduklarını doğruladı. 21 yaşındaki genç kadın, otomatların üreticisine karşı yasal işlem başlatma ihtimalini gündeme getirdi. Üretici henüz olayla ilgili yorum yapmadı.

Havaalanından gelen raporlar, makinenin güç kaynağıyla bağlantısının kesildiği ve olayla ilgili olarak bir teknisyenin görevlendirildiği ifade edildi.

ARTI49

FOTOĞRAF: @UHmallorca

HABERE YORUM KAT