O ürün geri çağrılıyor! Satıcı kırık cam konusunda uyardı...

O ürün geri çağrılıyor! Satıcı kırık cam konusunda uyardı...

Netto mağazası müşterilerini bir ürünün içinde cam kırıkları olma ihtimaline karşı uyardı.

Netto müşterilerinin dikkatli olmaları ve satın aldıkları ürünleri kontrol etmeleri gerekiyor. Spesifik olarak, geri çağırmanın 330 gramlık kavanozlarda sunulan "Satori Bambussprossen in Streifen"(Satori bambu filizleri) ile ilgili olduğu söyleniyor. Aynı filizler Mart ayında Netto tarafından tekrar geri çağrılmıştı. Ancak o zaman, geri çağırma yalnızca son kullanma tarihi 27 Temmuz 2024 olan ürünleri kapsıyordu. 

Ancak şimdi uyarı bütün ürünleri kapsıyor. Netto’nun açıklamasına göre “Kavanozların içinde kırık cam olma ihtimali” olma ihtimali var.

“Satori Bambussprossen in Streifen”(Satori bambu filizleri) ürünü ülke çapında tüm şubelerde satıldı. Netto'nun ürünleri artık mevcut olmaması için ürün yelpazesinden çıkardığı söyleniyor. Daha önce filizleri satın almış olan kişilerden ürünü kullanmamasını istiyor.

Müşteriler geri ödemeyi nasıl alacak?

 Geri ödeme için müşterilerin bambu filizlerini mağazaya geri getirmeleri yeterlidir. Bu işlem için müşterilerden herhangi bir makbuz veya fiş istenmez. Herhangi bir sorunuz olduğunda müşteri hizmetlerine, pazartesi gününden cumartesiye kadar 06.00 ile 22.30 saatleri arasında ulaşabilirsiniz. Müşteri hizmetleri numarası: 0800 200 0015 

Satori’nin diğer ürünleri böyle bir risk taşımıyor. Daha önce Satori bambu filizlerini yemiş ve kendini iyi hissetmeyenlerin doktora danışması öneriliyor. 

Haber Çeviri: Tuğba Ünal
Fotoğraf:

 

 

HABERE YORUM KAT