Nusret'in yakın arkadaşı takipten çıktı

Nusret'in yakın arkadaşı takipten çıktı

Dünya Kupası finali sonrası sahaya girerek Arjantinli futbolcular ve kupayla fotoğraf çektiren Nusret Gökçe için FIFA Başkanı Gianni Infantino’dan dikkat çeken bir hamle geldi.

Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nda Arjantin’in Fransa’yı devirerek şampiyonluğa ulaşmasının ardından kupa töreninde sahaya inerek Lionel Messi başta olmak üzere futbolcularla ve Dünya Kupası ile fotoğraf çektiren Nusret Gökçe’nin olay görüntülerinin yankıları sürüyor.

Lionel Messi’nin peşine takılarak fotoğraf çektirmek için ısrar etmesi, Angel di Maria’nın elinden Dünya Kupası’nı almaya çalışması ve Dünya Kupası ile fotoğrafını Nicolas Tagliafico’ya çektirmesi sebebiyle tepki çeken Nusret Gökçe hakkında FIFA soruşturma başlatmıştı.

TAKİPTEN ÇIKTI
Dünya gündemini bir süredir meşgul eden yaşananların ardından bir hamle de FIFA Başkanı Gianni Infantino’dan geldi. Gianni Infantino’nun, Katar’da meydana gelen bu krizin ardından yakın arkadaşı Nusret Gökçe’yi Instagram’da takipten çıktığı belirtildi. Nusret'in sahaya girmesine Gianni Infantino'nun yardımcı olduğu iddia edilmişti.

HABERE YORUM KAT