Norveç zaferi sonrası Avrupa basını kırmızı beyaz: Türkler durdurulamaz

Norveç zaferi sonrası Avrupa basını kırmızı beyaz: Türkler durdurulamaz

2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda oynadığı ilk iki maçını da kazanan A Milli Takım, gruplara harika bir başlangıç yaptı.

Dün gece Norveç'i 3-0 gibi net bir skorla geçen Ay-yıldızlıların bu galibiyeti Avrupa basınında geniş yer buldu. İspanyolların dünyaca ünlü gazetesi Marca, "Türkler durdurulamaz şekilde yoluna devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Türkiye, Dünya Kupası Elemeleri grup maçlarında ilk karşılaşmada Hollanda'yı 4-2 yenerken, dün akşam da Norveç'i 3-0'la geçti. Tarihinde ilk kez Dünya Kupası Elemeleri'nde grup maçlarına 2'de 2 yaparak başlayan A Milli Takım, yazın oynanacak Avrupa Şampiyonası öncesi çok olumlu sinyaller verdi. Ay-yıldızlıların harika performansı Avrupa basınında da geniş yer buldu.

"TÜRKLER DURDURULAMAZ ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR''

Avrupa basını, Türkiye'nin Norveç zaferini böyle gördü: Marca gazetesi, "Türkiye, Haaland ve Odegaardlı Norveç'i La Rosaleda'ya gömüyor." başlığını atarak, "Türkler durdurulamaz şekilde yoluna devam ediyor" yorumunu yaptı. "Türkiye, Norveç'e fazla geldi" ifadesini de kullanan gazete, A Milli Takım'ın 20 yıl aradan sonra Dünya Kupası'na katılmakta çok arzulu olduğunu gösterdiğini belirtti.AS gazetesi de "Türkiye, Haaland ve Odegaard'ın kötü bir akşamında Norveç'i eziyor." ifadesini başlığına çıkardı. Gazete, "Türkiye baştan sona Norveç'e karşı büyük üstünlük koydu. Haaland ve Odegaard'ı izlemeye gittik ama karşımıza Ozan Tufan ve Çağlar Söyüncü çıktı." diye yazdı

HABERE YORUM KAT