Nişanlısından ayrıldığı için yapmış

Nişanlısından ayrıldığı için yapmış

Erzincan'da kediye işkence yapan asker kendini savundu: "Nişanlımdan ayrıldım, ben de hayvan besliyorum, pişmanım". Adliyeye sevk edilen er, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ERZİNCAN - Erzincan'da kediye işkence yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan er adliyeye sevk edildi. Nişanlısından ayrıldığı için psikolojisinin kötü olduğunu öne süren zanlı, kendisinin de hayvan beslediğini ve pişman olduğunu söyledi.

Erzincan’da subay orduevinde yakaladığı kediye yumruk ve tekme atarak işkence yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan er T.H, inzibatlar tarafından Erzincan Adliyesi’ne getirildi.

Kediye işkence yapan er serbest bırakıldı

İstanbul’da yaşadığı öğrenilen T.H'nin, savcılıktaki ifadesinde hayvanları sevdiğini, kendisinin de hayvan beslediğini söylediği belirtildi.

4 gün önce nişanlısından ayrıldığı için psikolojik durumunun iyi olmadığını savunan zanılın, olay günü alkol aldığını ve yaptıklarından pişmanlık duyduğunu söylediği öğrenildi.

T.H., ifadesinin ardından uyuşturucu kullanıp kullanmadığının tespiti için kan tahlili yapılması amacıyla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Kent merkezindeki subay orduevinde sivil giyimli kişinin, yakaladığı kediye yumruk ve tekme atarak işkence yaptığını görenler, durumu adli makamlara bildirmişti. İhbarın değerlendirmesiyle hakkında Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma açılan er T.H, inzibatlarca gözaltına alınmıştı.

Güvenlik kameralarınca kaydedilen olaya karışan T.H'nin, "uyuşturucu kullanmak"tan çok sayıda kaydının bulunduğu belirtilmişti.

 

 

HABERE YORUM KAT