Netflix 6 dizisini iptal etti

Netflix 6 dizisini iptal etti

Dijital yayın platformu Netflix, 6 dizi içeriğini iptal ettiğini duyurdu.

Netflix daha önce iptal ettiği 13  içeriğine 6 dizi içeriği daha ekledi. İşte 2022 yılında iptal edilen 6 Netflix dizisi:

Gentefied: Gentefied, Marvin Lemus ve Linda Yvette Chávez tarafından yaratılan bir komedi dizisidir. 2. sezonun ardından Netflix’e veda etti.

Cooking with Paris: Paris Hilton tarafından sunulan bir Amerikan realite yemek programıdır. Ağustos 2021’de yayınlanan dizi, düşük izleme oranlarından ötürü  Ocak 2022’de iptal edildi.

Stranger Things: Amerikan bilim-kurgu dizisi olan Stranger Things, 4 sezonun ardından iptal edildi.  4. sezonu yayımlanmamış olan dizinin ilk bölümü  27 Mayıs tarihinde 2. bölümünün ise 1 Temmuz’da yayımlanması bekleniyor. 

Never Have I Ever: Amerikan komedi-drama televizyon dizisi 2020 yılında Netflix'de yayınlanmaya başladı. Netflix'de 2 sezon yayınlanan dizi, 3. sezonunun ardından veda edecek.

The Baby-Sitters Club: Ann M. Martin’in çocuk romanı serisinden uyarlanan dizinin ilk sezonu Ekim 2020’de yayınlandı. İki sezonun sonunda iptal edilen dizi,  bebek bakıcılığı yapan 7 arkadaşın hayatını konu alıyordu.

Archive 81:  Bir film yapımcısının yangında zarar görmüş filmlerini tamir ederken yaşadığı korkunç olayları anlatan bir korku dizisidir. 

Kaynak: Medyaradar
Fotoğraf: Unsplash

HABERE YORUM KAT