Neslihan Atagül seyircinin ihanet sorusuna sert çıktı!

Neslihan Atagül seyircinin ihanet sorusuna sert çıktı!

Neslihan Atagül ile evlenen Kadir Doğulu'nun Bakü Üniversitesi'nde katıldıkları bir söyleşide gelen ihanet sorusu üzerine gergin anlar yaşadı.

2016 yılında nikah masasına oturan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun evliliği son günlerde gündemden düşmüyor.

Oyuncu Kadir Doğulu daha önce Aşkın Tarifi isimli dizideki partneriyle yakınlaştığı ileri sürümüştü, bu sefer de gittiği eğlence mekanlarında kadınlarla sarmaş dolaş görüntülendi.

Görüntülerin ardından boşanma iddiası gündeme gelen çift, evliliklerinde sorun yaşamazken ele ele görüntü verdiler ve birlikte yurt dışına çıktı.

Azerbaycan-Bakü’ye giden ünlü çift Bakü Üniversitesi'nde bir söyleşiye katıldı. Çift, söyleşide gelen bir soru üzerine gergin anlar yaşadı.

Bir katılımcının ihanet iddialarını sorması üzerine Neslihan Atagül " Bunu mu merak ediyorsunuz? Gördüğüne neden inanmıyorsun?” diye yanıt verince eşi Kadir Doğulu kendini tutamadı ve araya girdi.

Eşinin ardından konuşan Kadir Doğulu ise "Medeni bir cesaretle güzel bir soru sordun. Takdir edilesi. Hepinizi hayatları var ve biri gözlemliyor, o şahsi hayat değil. O sizin şahsiyetiniz şahitliği... Benim şahsi hayatımdan, eşimin şahsi hayatından ilgilenmek isterseniz oralardan soru sorabilirsiniz. 'Bu kadar çıkan habere rağmen nasıl eş olmayı başarabiliyorsunuz?' diye sorabilirsin. Bu kadar doğru yanlış demeden, ortalığa yayılan bu haber silsileleri neden benim ailemle aramı bozarken sizin aranızı bozmuyor diye sorabilirsin" dedi.

HABERE YORUM KAT