Musk dövüş için tarih vermişti... Zuckerberg'ten yeni açıklama geldi

Musk dövüş için tarih vermişti... Zuckerberg'ten yeni açıklama geldi

Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg, Twitter'ın sahibi Elon Musk'ın açıklamalarına yanıt vererek dövüş konusunda kararın ortak alınmayacağını ifade etti.

Elon Musk, "Threads" adı verilen metin tabanlı bir "Twitter alternatifi" platform kuracağına dair haberlerin ardından Mark Zuckerberg'e meydan okumuştu. Zuckerberg, 22 Haziran'da yaptığı bir sosyal medya paylaşımında "kafes dövüşü" teklifini kabul ettiğini duyurmuştu.

Zuckerberg, ABD merkezli karma dövüş sanatları organizasyonu UFC'de orta sıklet şampiyonu Israel Adesanya ve hafif sıklet şampiyonu Alexander Volkanovski ile antrenman yaparak hazırlıklarına devam ediyor. Diğer yandan Musk da 4 Temmuz'da Kanadalı güreşçi ve UFC dövüşçüsü George St-Pierre ile antrenman yapmıştı.

Dün yapılan açıklamada, Zuckerberg ve Musk tarafından organize edilen bir dövüşün düzenleneceği belirtildi. Bu dövüşün Meta ve yeni ismiyle "X" platformunda yayınlanacağı ifade edildi. Musk, dövüşün İtalya'da efsanevi bir mekanda gerçekleşeceğini ve İtalya başbakanıyla bu konuda görüştüğünü belirtti.

Elon Musk ve Mark Zuckerberg arasındaki bu dövüş teklifi, teknoloji ve sosyal medya dünyasında büyük ilgi uyandırdı ve medya organlarının ve insanların dikkatini çekti.

Ancak Musk, dövüşün ne zaman yapılacağını açıklamadı.

Zuckerberg, Threads üzerinden Musk’ın açıklamalarına cevap verdi.

Musk’ın kendisine meydan okuduğundan beri dövüşmeye hazır olduğunu söyleyen Zuckerberg, tarih konusunda anlaşıldığında bunu kendisinden duyulacağını ama bu vakte kadar Musk’ın dediği hiçbir şeyin ikisinin ortak kararı olmayacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT