Murat Ongun yeni seçim sloganını açıkladı: İmamoğlu tercih doğru

Murat Ongun yeni seçim sloganını açıkladı: İmamoğlu tercih doğru

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun meşhur "Her şey çok güzel olacak" sloganını seçim otobüsünün peşinden koşan genç Berkay Gezgin bulmuştu. Bu kez yeni seçim sloganı ise sokak röportajında konuşan Karadenizli bir kadından geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 2019’daki seçim çalışmaları sırasında "Her şey çok güzel olacak" sloganını ortaya çıkmasını sağlayan seçim otobüsünün peşinden koşan genç Berkay Gezgin olmuştu.

31 Mart 2024 yerel seçim sürecine girilmesiyle yeni seçim sloganı ise sokak röportajında konuşan Karadenizli bir kadından geldi.

Sokak röportajında muhabirin İmamoğlu’nu yürüyen merdivenlerin çalışmadığı iddiasıyla kötülemeye çalışırken Karadenizli kadın ise İmamoğlu’nun belediyeciliğini beğendiğini söyledi. Karadenizli kadın daha sonra “İmamoğlu tercih doğru” diyerek İBB başkanına yeni seçim sürecinde slogan bulduğunu söyledi.

İmamoğlu’na en yakın isimlerden danışmanı Murat Ongun, Karadenizli kadının sloganına destek vererek “En iyi sloganı millet bulur: İmamoğlu, tercih doğru” dedi.

İmamoğlu’nun ilk günden bu yanında olan ve en yakın çalışma arkadaşı Murat Ongun yeni slogana destek vermesi, “İmamoğlu, tercih doğru” sloganının seçim sürecinde kullanılabileceği yorumlarına neden oldu.

ssdsd.jpg

HABERE YORUM KAT
1 Yorum