Murat Göğebakan'ın eski eşinin şüpheli ölümü aydınlatıldı

Murat Göğebakan'ın eski eşinin şüpheli ölümü aydınlatıldı

Merhum sanatçı Murat Göğebakan’ın eski eşi Sema Bekmez, 6 Kasım’da evinde komaya girmiş halde bulundu, ardından da vefat etti.

2014'te hayatını kaybeden sanatçı Murat Göğebakan'ın yaklaşık 11 yıl evli kaldığı eski eşi Sema Bekmez'in ölüm nedeni belli oldu.  Adli Tıp Kurumu, Bekmez'in ölümü için "kalp damar yetmezliği" raporu verdi.

Göğebakan ve Bekmez 11 yıl evli kalmış, çiftin bir çocukları olmuştu. Kansere yakalanan Göğebakan, hastalığı yendikten kısa süre sonra "Beni aldattı" diyerek eşi Sema Bekmez'le boşanmıştı. 51 yaşındaki Bekmez, 6 Kasım sabahı, evde arkadaşı tarafından komaya girmiş bir şekilde bulundu. Etiler'deki özel bir hastaneye kaldırılan Bekmez, burada hayatını kaybetti.

Bekmez'in ölümüyle ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Ev arkadaşı, verdiği ifadede "Ağzından beyaz renkli sıvı gelmişti. Ambulansı aradım" dedi. 

Sabah Gazetesinden Dilek Yaman Demir'in haberine göre Adli Tıp Kurumu, Bekmez'in kesin ölüm sebebini anlamak için yaptığı otopsi sonrası "Ölüm nedeni kalp damar yetmezliği" raporunu verdi. Savcılık ölüm üzerindeki şüpheli durum kalktığı için dosyayı kapattı.

 

HABERE YORUM KAT