Münihli yaşlı çift 450 bin euro dolandırıldı! Dünyaları başlarına yıkıldı...

Münihli yaşlı çift 450 bin euro dolandırıldı! Dünyaları başlarına yıkıldı...

Münihli yaşlı çift kendi doktorları tarafından dolandırıldı.

Münih savcısı pratisyen hekimin emekli ve eşinden on iki yıl boyunca toplam 47 kez borç para aldığını belirledi ancak iddianameye göre doktor borç olarak aldığı 450 bin euroyu hiçbir zaman geri ödemedi. 

Alman basınında yer alan habere göre; 83 yaşındaki emekli adam "Bu adam, ailemize gizlice girdi" ifadelerini kullandı. 2007'den itibaren doktorun hayatlarında olduğunu söyleyen vatandaş. "Sık sık ev ziyaretleri için geldi ve daha sonra ise özel olarak ziyaretimize gelmeye devam etti. Karımla çok duygusal bir ilişki geliştirdi. Maalesef buna engel olamadım." açıklamasında bulundu.

1965'te 83 yaşındaki adamın eşi düşük yaptı ve çocuklarını kaybettiler. "Bu doktor her zaman onun bizim hiç sahip olmadığımız oğlumuz olduğunu söylerdi. Kısa süre sonra eşime anne diye hitap etti.”  Aile doktoru daha sonra yaşlı çifti neredeyse her gün ziyaret etti ve onlara onun maddi sorunları olduğunu söylemeye devam etti. 83 yaşındaki adam önce bilgisayarda, sonra elden "Bütün verdiğimiz paraları yazdım" dedi Liste mahkemeye sunuldu. "Doktor her zaman her şeyi geri ödeyeceğini söylerdi. Buna inandık  sonuçta o bizim doktorumuzdu.'' ifadelerini kullandı.

Ancak iddianameye göre 2011'den 2016'ya kadar sadece daha küçük geri ödemeler yapıldı. 2019'da ise büyük bir olay patlak verdi. 83 yaşındaki adamın eşi mirasın büyük bir kısmını aile doktoruna vermişti ve aniden miras vergisinin vadesi geldi. "Michael, şimdi bizim de ihtiyacımız var, lütfen parayı bize geri verin" dedim ama doktor iddianameye göre bunu yapamayacağını iddia etti. '' dedi

Aile doktoru şimdi mahkeme önüde ve hapisle karşı karşıya. İddianameye göre, aldığı parayı geri ödemeyi asla düşünmediği ve yaşlılar klinikten çıkarken kredi sözleşmelerini bile bozmaya çalıştığı söyleniyor. Ancak doktor mahkum edilse bile yaşlı çiftin parasını alıp alamayacağı şu an belirsiz.

Artı49

 

HABERE YORUM KAT
1 Yorum