Münih genelinde bir dizi hırsızlık! Evleri resmen yağmaladılar...

Münih genelinde bir dizi hırsızlık! Evleri resmen yağmaladılar...

Münih kentinde çeşitli hırsızlık olayları rapor edildi.

Allach, Bogenhausen, Schwabing - kimliği belirsiz kişiler, tüm şehir bölgesindeki apartmanlara ve müstakil evlere girdi. Birkaç bin euro değerinde mücevher, para ve benzer eşyaları çaldı. Hırsızlıklarda yaralanan olmadı. Polis dört vakayı soruşturuyor ve olayla ilgili tanıkları aradığını söyledi

1 Ekim 2022 cumartesi ile 4 Ekim 2022 salı arasındaki dönemde, Allach bölgesinde bir ya da daha fazla faili meçhul bir müstakil eve hırsızlık girişiminde bulunuldu. Aile evine teras kapısından giren hırsızlar ve bilinmeyen miktarda mücevher çaldılar.

İlk soruşturmaya göre, olay sırasında evde kimse yoktu.

8 Ekim 2022 Cumartesi günü, 12.00-13.00 saatleri arasında, Schwabing'de bir apartman dairesinde hırsızlık meydana geldi. Bilinmeyen iki kadın fail, daireye erişim sağladı ve birkaç bin euro değerinde mücevher çaldı.

Daire sahibinin eve gelmesiyle ve iki faili merdiven boşluğunda yakaladı. Daha sonra hırsızlığı fark eden şahıs polise haber verdi.

8 Ekim 2022 Cumartesi günü, 18:00 ile 20:00 saatleri arasında Bogenhausen'de bir hırsızlık meydana geldi. Birkaç bin euro değerinde mücevher ve nakit para çalındı. Bunun üzerine mahalle sakinleri polise haber verdi. Hemen başlatılan arama önlemleri başarısız oldu.

8 Ekim 2022 Cumartesi günü, Schwabing'de sabah 9:00 ile 18:00 arasında bir apartman dairesinden hırsızlık. Bilinmeyen fail(ler) birkaç bin avro değerinde çalıntı mal çaldı.

Polis hırsızlık olaylarıyla ilgili herhangi bir bilgisi olan kişilerin polislerle iletişime geçmesi çağrısında bulundu.

Fotoğraf: Unsplash - victor_g

HABERE YORUM KAT