Mükremin Gezgin’in ‘doğum’ görüntüleri olay olmuştu! O tıp merkeziyle ilgili flaş gelişme…

Mükremin Gezgin’in ‘doğum’ görüntüleri olay olmuştu! O tıp merkeziyle ilgili flaş gelişme…

Mükremin Gezgin'in doğum videolarını çektiği tıp merkeziyle ilgili harekete geçti. Yapılan inceleme sonucunda tıp merkezinin faaliyetleri durduruldu ve merkez mühürlendi.

Bir tıp merkezinde doğum videosu çeken Mükremin Gezgin isimli TikTok fenomeninin paylaşımları sonrası yeni gelişmeler yaşandı. Aylardır "hamile" olduğunu söyleyen ve geçtiğimiz günlerde, Gaziosmanpaşa'da olduğu öne sürülen bir tıp merkezinde doğum temalı video çeken Gezgin'in o görüntüleri büyük yankı uyandırdı. Kucağında bir bebekle görüntü de paylaşan Gezgin'in paylaşımları sonrası harekete geçildi. Öte yandan Sağlık Bakanlığının da o videoların çekildiği tıp merkezini mühürlediği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, sosyal medyada doğum mizansenli videolar paylaşan Mükremin Gezgin hakkında harekete geçildi. Mükremin Gezgin'in doğum videoları ve görsellerinin çekildiği Gaziosmanpaşa ilçesinde bulunan tıp merkezinin faaliyetlerini durdurdu ve merkez mühürlendi.

Sabah'ta yer alan habere göre, yapılan denetimde medyada çıkan görüntülerde izlenen tıp merkezinin -2. katında yer alan ameliyathanesine gidildiğinde tabelasının değiştirilerek yerine doğumhane tabelasının asılarak çekimlerin bu mekanda yapıldığına dikkat çekildi.

Denetim raporunda videonun devamında hasta odası olarak görülen mekanda yapılan çekimlerin kurumun 3. katında asansörün solunda bulunan ve kapı girişinden lazer odası olarak belirtilen odada yapıldığı ifade edildi.

Tıp Merkezi Mesul Müdürü Dr. C.Ö; 4 Haziran 2022 tarihinde Cumartesi günü öğleden sonra mesai bitimi (saat 13.00'den sonra) bilgisi dışında olayın gerçekleştiğini, denetim saatinde olaydan haberdar olduğu ancak olaya müdahale şansının olmadığı ifade etti. Denetimin ardından Mükremin Gezgin'in doğum videoları ve görsellerinin çekildiği tıp merkezinin faaliyetleri durdurdu.

HABERE YORUM KAT